Βράβευση του Διοικητή του Νοσοκομείου Καρύστου


Στα πλαίσια της βράβευσης Διακεκριμένων Προσωπικοτήτων της πόλης της Καρύστου που οργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Καρύστου σε συνεργασία με τον Δήμο Καρύστου και το Επιμελητήριο Ευβοίας, βραβεύτηκε για τις υπηρεσίες του και το έργο που έχει προσφέρει ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Καρύστου, κος Αναστάσιος Μίχας.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του Γιοκάλειου Πνευματικού Ιδρύματος Καρύστου όπου και παραβρέθηκαν προσωπικότητες από όλη την Εύβοια και όχι μόνο.
Την βράβευση στον κο Μίχα πραγματοποίησε η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καρύστου κα Σόνια Ντασίου, η οποία παρουσίασε την επιστημονική κατάρτιση και την επαγγελματική σταδιοδρομία του κου Μίχα και εξήρε την προσφορά του στο χώρο της υγείας και ιδιαίτερα στο Νοσοκομείο της πόλης της Καρύστου.


Η αγορά νέου εξοπλισμού, η αύξηση του ιατρικού και λοιπού προσωπικού, η βελτίωση των οικονομικών και λειτουργικών δεικτών, οι ανακαινίσεις όλων των χώρων του Νοσοκομείου, η αλλαγή κουλτούρας και γενικά η ολοκληρωτική αλλαγή που έχει πραγματοποιηθεί τα τελευταία χρόνια στο Νοσοκομείο Καρύστου αποτέλεσαν εκείνα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την μέχρι τώρα πορεία της Διοίκησης του Νοσοκομείου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η επικείμενη λειτουργία του νέου Αξονικού Τομογράφου που θα εγκατασταθεί σύντομα και η κατασκευή της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού αποτελούν τα δυο νέα μεγάλα στοιχήματα που έχουν τεθεί και έχουν αρχίσει να υλοποιούνται σταδιακά.


Ο κος Μίχας παραλαμβάνοντας το βραβείο ευχαρίστησε τους οργανωτές για την τιμητική αυτή βράβευση καθώς και το σύνολο του προσωπικού του Νοσοκομείου του για την υποδειγματική συνεργασία που έχουν, έκανε έναν επιγραμματικό απολογισμό της διοίκησής του και τόνισε ότι το βραβείο αυτό ανήκει σε ολόκληρο το Εθνικό Σύστημα Υγείας που απέδειξε τις δυνατότητες που έχει. Κλείνοντας, το αφιέρωσε στους οικείους του για τη δύναμη και τη στήριξη που του παρέχουν.

Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.