Παραίτηση του αντιπροέδρου του συλλόγου εθελοντών δασοπροστασίας Καρύστου - "Δεν μπορώ να δεχθώ βοήθεια από τους βιαστές της Οχης"

«Η άγρια ικανοποίηση να λες ό χ ι , το ευθύ, το λαμπερό, το ποτέ δυο φορές το ίδιο» Οδυσσέας Ελύτης

Δήλωση παραίτησης του Θοδωρή Μπούσουλα από το ΔΣ του συλλόγου εθελοντών δασοπροστασίας Καρύστου

Μια από τις εταιρείες αιολικών σταθμών που καταστρέφει την Όχη αποφάσισε να «βοηθήσει» τον σύλλογο μας προσφέροντας ένα όχημα πυρόσβεσης. Ως εκ τούτου και μένοντας πιστός στις απόψεις, τις ιδέες και στους αγώνες μου για το περιβάλλον - μαζί με τον ΣΠΠΕΝΚ και το συντονιστικό των φορέων της Καρύστου -παραιτούμαι από αντιπρόεδρος και μέλος του ΔΣ του συλλόγου.

Οι εταιρείες των αιολικών σε όλη την Ελλάδα προσπαθούν να διαφθείρουν και να εξαγοράσουν συνειδήσεις, προσφέροντας ως άλλοι αποικιοκράτες χαντρούλες και καθρεφτάκια για να μπορούν ανεμπόδιστα να επεκτείνουν το περιβαλλοντοκτόνο έργο τους. Αυτή την στιγμή στο βουνό της Καρύστου, κατά τη γνώμη μου, διαπράττεται ένα έγκλημα σε βάρος της φύσης, των ανθρώπων, των ζώων και της οικονομίας του τόπου λόγω της άναρχης και ανεξέλεγκτης αδειοδότησης και εγκατάστασης Βιομηχανικών ΑΠΕ .

Σαν παλιό μέλος του συλλόγου μπορώ να καταλάβω την αγωνία και την ανάγκη των συναδέλφων μου εθελοντών για ένα ασφαλές και αξιόπιστο όχημα, εξάλλου έχω ζήσει τον κίνδυνο μέσα στο παλιό μας σαράβαλο κατά τη διάρκεια περιστατικών πυρόσβεσης, ξέρω επίσης για τις κλειστές πόρτες στην αναζήτηση χρηματοδότησης, δε με αφήνει όμως η αξιοπρέπεια μου να δεχτώ από τους βιαστές της Όχης μια τέτοια «βοήθεια». Θα ήθελα και από το υπόλοιπο ΔΣ ένα περήφανο ό χ ι αλλά ο συσχετισμός δυνάμεων δεν το επέτρεψε.

Θα συνεχίσω σαν απλό μέλος, να προσφέρω όσο μπορώ την υπηρεσία μου στο σύλλογο αλλά και στους συνανθρώπους μου όποτε μου ζητηθεί .

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΟΧΗ

ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΒΟΥΝΑ ΧΩΡΙΣ ΑΙΟΛΙΚΑ

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ

Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.