Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Καρύστου ολοκλήρωσε με επιτυχία τη συμμετοχή του στους εκπαιδευτικούς διαγωνισμούς - Πότε θα γίνει η βράβευση των διακριθέντων

Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Καρύστου ολοκλήρωσε με επιτυχία τη συμμετοχή του στους εκπαιδευτικούς διαγωνισμούς που είχαν προγραμματιστεί για το σχολικό έτος 2017-2018.

Το σχολείο μας έλαβε μέρος στον Διαγωνισμό της Μαθηματικής Εταιρείας τον Μάρτιο του 2018 με την επωνυμία "Μικρός Ευκλείδης" (Ε΄& ΣΤ΄), στην Α΄Φάση του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Φυσικής (Μάρτιος 2018) και στη Β΄φάση του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Φυσικής που διεξήχθη στο Αλιβέρι το Σάββατο 19/5/2018 και στον οποίο συμμετείχαν 3 μαθητές της Πέμπτης και Έκτης τάξης οι οποίοι διαγωνίσθηκαν σε πανελλήνιο επίπεδο. Τα αποτελέσματα της Β΄Φάσης θα ανακοινωθούν σε δεκαπέντε μέρες περίπου. 

Ο Διευθυντής του Σχολείου μας και δάσκαλος της Στ' τάξης, κ. Ελευθερίου Παναγιώτης, ο δάσκαλος της Ε', κ. Κοτζιάμπασης Μιλτιάδης, καθώς και ολόκληρο το διδακτικό προσωπικό εύχονται σε όλα τα παιδιά συγχαρητήρια για τη συμμετοχή τους και πάντα επιτυχίες. 

Δεκατρείς μαθητές και μαθήτριες από Δημοτικά σχολεία της Περιφέρειας Αλιβερίου – Καρύστου – Κύμης (3ο Δ.Σ. Αλιβερίου, 1ο Δ.Σ. Καρύστου, 2ο Δ.Σ. Καρύστου, 1ο Δ.Σ. Κύμης και 2ο Δ.Σ. Κύμης, ) προσήλθαν στο 3ο Δ.Σ. Αλιβερίου (εξεταστικό κέντρο) και συμμετείχαν στον διαγωνισμό που οργάνωσε και φέτος με επιτυχία το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών μαζί με το Τμήμα Φυσικής.

Ευχαριστούμε το 3ο Δημοτικό Αλιβερίου και τον διευθυντή του σχολείου για τη φιλοξενία και τη δημιουργία του κατάλληλου παιδαγωγικού κλίματος που βοήθησε τους μαθητές και τις μαθήτριες να αποδώσουν τα μέγιστα. Τους ευχόμαστε τα καλύτερα!

Η βράβευση τον μαθητών-τριών μας που διακρίθηκαν πέρσι στη Μαθηματική Εταιρεία θα γίνει στο Γιοκάλειο Ίδρυμα Καρύστου σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν, ενώ η βράβευση των παιδιών που διακρίθηκαν στην Α' & Β΄φάση του διαγωνισμού Φυσικής θα γίνει, στην τελετή αποχαιρετισμού  της Στ΄ Τάξης στις 13 Ιουνίου 2018 στο Γιοκάλειο Ίδρυμα Καρύστου και στην προβολή της ταινίας της Ε΄τάξης στις 9 Ιουνίου 2018 πάλι στον ίδιο χώρο.

Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.