Πόσες ιστοσελίδες και σελίδες έχει ο Δήμος Καρύστου που δε λειτουργούν

ikarystos.gr - Η αρχική σελίδα του Δήμου δημιουργήθηκε το 2008 και εξακολουθεί να είναι προσβάσιμη (με κάποιο τρόπο) στην αρχική της μορφή μέσω αναζήτησης στο google εδώ: http://www.dimoskarystou.gr/index.php?option=com_frontpage&Itemid=216 Επρόκειτο για μια καλαίσθητη και λειτουργική σελίδα καθώς στην πρώτη εικόνα ο επισκέπτης έχει μια σειρά επιλογών και πληροφοριών. Επίσης φαίνεται ότι μέχρι πριν λίγα χρόνια υπήρχε μια τακτική ενημέρωση όσον αφορά τα νέα του Δήμου.

Στην συνέχεια η ιστοσελίδα άλλαξε και έγινε αυτή που βλέπουμε σήμερα εδώ με τις δύο επιλογές για κατοίκους / επισκέπτες.

Επίσης ο Δήμος Καρύστου διατηρεί δύο σελίδες στο Facebook:

> μία που έχει να κινηθεί από το 2014 Δήμος Καρύστου (Municipality of Karistos) https://www.facebook.com/%CE%94%CE%AE%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CE%9A%CE%B1%CF%81%CF%8D%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85-Municipality-of-Karistos-323906790968445/?ref=br_rs

> και άλλη μια η οποία περισσότερο φιλοξενεί τουριστικού χαρακτήρα αναρτήσεις  Δήμος Καρύστου https://www.facebook.com/dimoskarystou/

Πάρα ταύτα δεν υπάρχει μια επίσημη ροή ενημέρωσης όποτε προκύπτει κάτι από το Δήμο Καρύστου αφού δελτία τύπου φαίνεται πως δεν εκδίδονται και δε δημοσιεύονται, τόσο όσον αφορά το Δήμο όσο και τα Νομικά Πρόσωπα. Η όλη ενημέρωση γίνεται με κάποιο τρόπο μέσα από προσωπικούς λογαριασμούς στο Facebook. Όσοι επιθυμούν να ενημερώνονται πρέπει να επισκέπτονται  συγκεκριμένα προφίλ.
Η δημοτική ιστοσελίδα και τα επίσημα κοινωνικά δίκτυά της θα ήταν χρήσιμο να ενεργοποιηθούν εκ νέου στα πλαίσια της σειράς που είναι αναγκαίο να υπάρχει.

Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.