Black Friday στα Ανδριώτικα της Fast Ferries κι εκτόξευση πωλήσεων. Στο Ραφήνα-Μαρμάρι πότε;

ikarystos.gr - Τελικά ο κόσμος επιθυμεί και επιβραβεύει τις προσφορές με την Ανδρο να επιβεβαιώνει όσα κατά καιρούς έχουμε γράψει στο ikarystos.gr ότι θα πρέπει και στη γραμμή Ραφήνα - Μαρμαρίου να δούμε αντίστοιχες κινήσεις.

Σύμφωνα με το enandro.gr η Fast Ferries κατάφερε να 12καπλασιάσει τις εισπράξεις της Παρασκευής με τις εκπτώσεις που έκανε λόγω BlackFriday!

Αναλυτικά, η Fast Ferries εξάγγειλε, λίγο καθυστερημένα, προσφορά -30% στα εισιτήρια της Παρασκευής 24 Οκτωβρίου που είχε ανακηρυχτεί Black Friday. Όσοι έβγαζαν εισιτήρια το την Παρασκευή το απόγευμα από Ραφήνα μάθαιναν την ευχάριστη έκπληξη: η FastFerriesείχε έκπτωση για όσα εισιτήρια αγόραζαν οι επιβάτες γι’ αυτό το Σαββατοκύριακο ή για οποιαδήποτε άλλη μέρα ήθελαν.

Με το που έφτασε το πλοίο στο Γαύριο έγινε χαμός. Εκατοντάδες επιβάτες πολιόρκησαν το κεντρικό πρακτορείο της εταιρείας για δύο ώρες. Οι ουρές έφταναν πολλά μέτρα. Το πρακτορείο πολλαπλασίασε τις εισπράξεις της μέρας κατά πολύ. Το ίδιο και στην Χώρα όπου ο πολλαπλασιασμός των εισπράξεων ήταν μεγάλος.

Όλοι έσπευσαν και αγόρασαν εισιτήρια όχι μόνο της επιστροφής, αλλά και προγραμμάτισαν επιτόπου και επόμενα ταξίδια για να κερδίσουν την έκπτωση. 

Να υπενθυμίσουμε ότι πρόκειται για τη δεύτερη εκπτωτική προσφορά που κάνει η συγκεκριμένη εταιρεία στη γράμμη της Ανδρου μετά το καλοκαίρι.

Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.