Επιβάτισσα του ΕΥΒΟΙΑ ΣΤΑΡ την Πέμπτη ξεπαραδιάστηκε και υποχρεώθηκε σε τρίτους για να γυρίσει σπίτι της - Τι αναφέρει

Στο ζήτημα της ταλαιπωρίας της περασμένης Πέμπτης όταν αποφασίστηκε το ΕΥΒΟΙΑ ΣΤΑΡ να μην εκτελέσει το δρομολόγιο της επιστροφής προς Μαρμάρι, δεν έχει αναδειχθεί ακόμη η πλευρά των ανθρώπων που πήγαν στη Ραφήνα για να ενημερωθούν την τελευταία στιγμή πως το δρομολόγιο δε θα εκτελεστεί.

Εν προκειμένω η κ. Αιμιλία Πέτρου σε σχόλιό της στα κοινωνικά δίκτυα κάτω από την ανάρτησή μας αναφέρει μεταξύ άλλων για το απόγευμα της Πέμπτης:

Τώρα εγώ να μιλήσω; Που ήμουν ένας από αυτούς τους επιβάτες. Πήγα στην Αθήνα με το πρωινό για λόγους υγείας και όταν το απόγευμα γύρισα στην Ραφήνα με ασθενή συνεπιβάτη και ενώ βλέπαμε το καράβι να έρχεται, πήγαμε να βγάλουμε εισιτήρια και μας είπαν με σκέτη απάθεια λες και ήταν κάτι λογικότατο, "α δε θα γίνει το δρομολόγιο, ακυρώθηκε, δεν ξέρουμε γιατί κάποιο πρόβλημα υπάρχει στο λιμάνι του Μαρμαρίου". 

Αναγκάστηκα να πληρώσω σαράντα ευρώ σε ταξί για να πάω στην Αγία Μαρίνα και υποχρεώθηκα σε άλλους ανθρώπους να με πάρουν μαζί γιατί είχα το αυτοκίνητό μου στο Μαρμάρι. 

Να μιλήσω τελικά; Η μήπως καλύτερα να μη μιλήσω γιατί αν πω αυτά που πρέπει και αυτά που ένιωσα εκείνη την ημέρα θα μου πουν μερικοί έξυπνοι ότι ήταν δικό μου το λάθος γιατί δεν κοίταξα τις συγκεκριμένες δύο σελίδες που ανάρτησαν την ανακοίνωση;

Δεν μπορούν όλοι να είναι με το κινητό στο χέρι όλη μέρα για να ελέγχουν τα σάιτ σας όταν τρέχουν στους δρόμους και στους γιατρούς και γιατί το πρωί που ήμουν στο καράβι κανένας δεν μας ενημέρωσε ότι ίσως να μην γινόταν το απογευματινό δρομολόγιο. 

Δυστυχώς την απόφαση κάποιων την πλήρωσαν άνθρωποι που δεν έφταιγαν και που ήταν ήδη ταλαιπωρημένοι από το προηγούμενο της ημέρας και το μόνο που ήθελαν ήταν να γυρίσουν σπίτι τους. Συνεχίστε όπως το πάτε, τα κάνετε όλα τέλεια. Εμείς φταίμε που δεν ρωτάμε.

Σε αυτό το σημείο έχει ενδιαφέρον να ενημερώσουμε επειδή είχαμε κάποια διαίσθηση ότι το ikarystos.gr είχε στείλει ερώτημα στο Λιμεναρχείο Καρύστου ήδη από τις 11:51 το πρωί της Τετάρτης όπου γράφαμε:

καλημέρα σας

θα θέλαμε να ρωτήσουμε, καθώς η εταιρεία δίνει ώρα άφιξης στο Μαρμάρι για το πλοίο ΣΑΟΝΗΣΟΣ την Παρασκευή 00:15 αν το πλοίο θα δέσει δίπλα στα άλλα δύο ή θα ζητηθεί εκείνη την ώρα από το ΕΥΒΟΙΑ ΣΤΑΡ να απελευθερώσει τη θέση.

Ευχαριστούμε

Η απάντηση του Λιμεναρχείου, μολονότι είχε ήδη δώσει εντολή να βγει το ΕΥΒΟΙΑ ΣΤΑΡ έξω και ήταν παραλήπτης του αιτήματος της κοινοπραξίας την Πέμπτη μαζί με το Λιμεναρχείο Ραφήνας ήρθε την... Παρασκευή:

Σας γνωρίζουμε ότι το Ε/Γ - Ο/Γ "ΕΥΒΟΙΑ ΣΤΑΡ" Ν.Π. 10823, κατόπιν αιτήσεώς του, τροποποίησε τα προγραμματισμένα δρομολόγια του και ελλιμενίστηκε στο λιμένα Ραφήνας την 07/03/2024.

Παρακαλούμε για την ενημέρωσή σας.

Καλά που μου μας το "γνώρισαν"...

Σε κάθε περίπτωση:

Ο κόσμος δεν είναι υποχρεωμένος να μπαίνει στις σελίδες του οποιουδήποτε για να ενημερωθεί. Και αν... ενημερωθεί καθώς το αίτημα της κοινοπραξίας δημοσιεύθηκε σε ομάδες και προφίλ του Facebook.

Οι επιβάτες όμως που ταλαιπωρήθηκαν πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι δε θα είχαν υποστεί καμία απολύτως ταλαιπωρία αν το ΕΥΒΟΙΑ ΣΤΑΡ είχε αποπλεύσει για Κάρυστο.

Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.