Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά - Καψόνι στο ΕΥΒΟΙΑ ΣΤΑΡ επειδή κάποιοι στυλώνουν τα πόδια με την Κάρυστο

Τραγελαφικές σκηνές διαδραματίστηκαν λίγο νωρίτερα στο λιμάνι του Μαρμαρίου με την άφιξη του ΣΑΟΝΗΣΟΣ επειδή κάποιοι στυλώνουν τα πόδια με την Κάρυστο και με ένα απίστευτο καψόνι σε βάρος του πληρώματος του ΕΥΒΟΙΑ ΣΤΑΡ.

Το πλοίο κανονικά έπρεπε να καταπλεύσει στο Μαρμάρι στις 17:40, ωστόσο έφτασε μία ώρα αργότερα με αποτέλεσμα το ΕΥΒΟΙΑ ΣΤΑΡ να έχει φτάσει αρκετά νωρίτερα στο λιμάνι κατά το προγραμματισμένο δρομολόγιο των 17:00 από τη Ραφήνα.

Ωστόσο το Λιμεναρχείο έδωσε εντολή στο ΕΥΒΟΙΑ ΣΤΑΡ να βγει από το λιμάνι προκειμένου να καταπλεύσει το ΣΑΟΝΗΣΟΣ κάτι που είχε ως αποτέλεσμα το πλήρωμα να ταλαιπωρηθεί για ακόμη μια ώρα μέχρι να φύγει το ΣΑΟΝΗΣΟΣ και να επανακαταπλεύσει το πρώτο στο λιμάνι.

Και αναρωτιέται κανείς αν το καψόνι θα έχει και συνέχεια αύριο, όταν το ΣΑΟΝΗΣΟΣ - θεωρητικά - έχει ώρα άφιξης στο Μαρμάρι 12:20 κι ενώ το ΕΥΒΟΙΑ ΣΤΑΡ έχει προγραμματισμένο δρομολόγιο στις 16:00. Θα τραβιέται πάλι το πλήρωμα στο Μαρμάρι για να κάνει βόλτες το πλοίο έξω από το λιμάνι λες και είναι βαρκάκι που πάει για ψάρεμα;

Και πως θα αντιδράσει η πλοιοκτησία διότι το πλοίο κάνει επιπρόσθετες κινήσεις, χειρισμούς κ.ο.κ. καταναλώνοντας επιπλέον καύσιμα. Ποιος θα τα πληρώσει αν συνεχιστεί αυτό;

Αντιλαμβάνεται κανείς πως κάποιος μπορεί να έχει μια πληροφόρηση για ένα ζήτημα, είτε αληθή είτε όχι, και εν προκειμένω για το λιμάνι της Καρύστου. Αυτό όμως που δεν μπορεί να γίνει κατανοητό είναι η επιμονή κι ενώ αρμόδια πρόσωπα έχουν παράσχει όλες τις αναγκαίες πληροφορίες και διαβεβαιώσεις. 

Στο ΥΕΝ σκοπεύει κανείς να ασχοληθεί σοβαρά ή θα δηλώσουν αναρμόδιοι για κάτι που είναι ενάντια στη γεωγραφία - οικονομία και ενώ ξοδεύεται χρήμα των φορολογουμένων; Και τι θα κάνει ο πλοίαρχος του ΕΥΒΟΙΑ ΣΤΑΡ κι αργότερα του ΠΑΝΟΡΑΜΑ; Θα λένε "έχω και κότερο, πάμε μια βόλτα"; Αντί να ενισχυθεί ένα δρομολόγιο που έχει πετύχει, αφήνεται από τους υπεύθυνους να απαξιωθεί;

Ακόμη και το πλήρωμα του ΣΑΟΝΗΣΟΣ που καλείται να αντεπεξέλθει στις απαιτητικές συνθήκες του ενδοκυκλαδικού καταπονείται έτι περισσότερο χωρίς λόγο.

* Οι φωτογραφίες είναι από τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Καρύστου και μέλος του ΔΣ του ΟΛΝΕ, Ευάγγελου Σπύρου και από την κάμερα του In-Karystos.gr.





Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.