Ας είναι για καλό: Οι αδερφοί Στεφάνου επιθεώρησαν το πρωί το ΠΑΝΟΡΑΜΑ

Οι αδερφοί Στεφάνου (Golden Star Ferries) ταξίδεψαν το πρωί με το ΠΑΝΟΡΑΜΑ από τη Ραφήνα για το Μαρμάρι. Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές επιθεώρησαν το πλοίο ενώ βλέποντας από τις κάμερες του in-karystos.gr να καπνίζει το φουγάρο του δεμένου στο Μαρμάρι, ΕΥΒΟΙΑ ΣΤΑΡ, εικάζουμε ότι έχουν επισκεφτεί και το δεύτερο πλοίο της κοινοπραξίας.

Σύμφωνα με μια ανεπιβεβαίωτη πληροφορία, η πλοιοκτησία έχει προς πώληση αμφότερα τα πλοία επιθυμώντας να τα πουλήσει en bloc.

Οι αδερφοί Στεφάνου εκτός από την εμπειρία τους στην ποντοπόρο ναυτιλία, έχουν δημιουργήσει μια εξ ίσου ανταγωνιστική και νοικοκυρεμένη ακτοπλοϊκή εταιρεία διατηρώντας ενεργή παρουσία στις Κυκλάδες. Επίσης σε πρόσφατες δηλώσεις τους ανακοίνωσαν τη δρομολόγηση το ερχόμενο καλοκαίρι του νέου τους αποκτήματος, ANDROS QUEEN από τη Ραφήνα.

Μια πιθανή αγορά του ενός ή και των δύο πλοίων μπορεί να σημαίνει αρκετά πράγματα. Από την είσοδό τους στη γραμμή της Νότιας Εύβοιας μέχρι το αδυνάτισμά της, αν πχ στείλουν το ΠΑΝΟΡΑΜΑ σε άλλη γραμμή και το ΕΥΒΟΙΑ ΣΤΑΡ παραμείνει μόνο του.

Το βέβαιο είναι μόνο ένα, το ενδιαφέρον των αδερφών Στεφάνου τουλάχιστον για το ΠΑΝΟΡΑΜΑ.

Ας ελπίσουμε ότι οι όποιες εξελίξεις θα είναι για καλό της γραμμής, η οποία πρέπει να γίνει πάλι ανταγωνιστική, των πληρωμάτων και των πλοίων.

Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.