Αγγίζοντας τη νύχτα τα αστέρια και το γαλαξία από το δρακόσπιτο της Οχης στην Κάρυστο

Ένα διαφορετικό e-mail λάβαμε χθες στο ikarystos.gr από τον κ. Στέφανο Παντελή, ο οποίος είναι είμαι ερασιτέχνης φωτογράφος. Τα τελευταία 15 περίπου χρόνια, που οι γονείς του κατοικούν μόνιμα στο Ποθι Ευβοίας, ο κ. Παντελής έχει ανέβει αρκετές φορές πότε μόνος, πότε με παρέα στο Δρακόσπιτο στην Οχη θαυμάζοντας παράλληλα την απίστευτη θέα του Αιγαίου, των Κυκλάδων και της Αττικής, από την κορυφή. 

Όπως αναφέρει στο μήνυμά του "το μεγαλύτερο αξιοθέατο είναι το δρακόσπιτο με όλο το μυστήριο που υπάρχει γύρω από την ύπαρξη του. Εδώ και 2 χρόνια προσπαθώ να απαθανατίσω το γαλαξία σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Φέτος στο πρώτο δεκαήμερο του Ιούλιο κατάφερα να ανέβω ακόμα μια φορά και να τραβήξω αυτές τις φωτογραφίες με φόντο το δρακοσπιτο την Άνδρο και τον βράχο που μοιάζει με περίγραμμα προσώπου, εκμεταλευομενος τις σκιές, και το φως από την πόλη της Καρύστου». 

Ο κ. Παντελής πραγματικά μας ταξιδεύει σε άλλους κόσμους...Τον ευχαριστούμε που θέλησε να μοιραστεί μαζί μας αυτές τις εξαιρετικές φωτογραφίες.









Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.