Δύο λόγια για το κλείσιμο του Καλλιανιώτη

Τα σούπερ μάρκετ "Καλλιανιώτης" αποτελούν πια παρελθόν για την Κάρυστο. Το γιατί δεν έχει τόση σημασία, αν ήταν οικονομικοί, οικογενειακοί, ή άλλοι λόγοι. Δεν είναι και σωστό να λες πολλά. Το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν κλείνει μια επιχείρηση γιατί τα πράγματα είναι ρόδινα.

Του Στρατή Μαζίδη

Τα τελευταία χρόνια ακούγαμε διάφορα. Η αρχή έγινε όμως πριν λίγους μήνες με το "προσωρινό" κλείσιμο του παλιού καταστήματος για λόγους "ασφάλειας του κτιρίου". Το μεγάλο κατάστημα έφτασε να βγάλει το καλοκαίρι. Πλέον έκλεισε κι αυτό. Κάθε περιοχή έχει τα δικά της κατατεθέντα σήματα. Ο "Καλλιανιώτης" ήταν ένα από αυτά. 

Δεν ξέρω τι πήγε στραβά. Ούτε μου πήγε να πάω στο κλείσιμο με το 50% έκπτωση, να ρίξω έστω μια ματιά. Το θεώρησα μέσα μου κάτι σα λαφυραγώγηση. Φέρνω στο νου μου το ευγενέστατο προσωπικό που προσπαθούσε φιλότιμα ως το τέλος. Είναι πολύ δύσκολο να εργάζεσαι όταν ξέρεις πως οδεύεις προς το φινάλε. Τι θα απογίνουν τόσοι άνθρωποι αλλά και ποιος θα μετρήσει τη ζημιά από τις χαμένες μελλοντικές θέσεις εργασίας;

Επιπλέον ο "Καλλιανιώτης" είχε κι ένα άλλο ιδιαίτερο στοιχεία. Σε άλλα ήταν φθηνότερος, σε άλλα όχι, όμως έβλεπες τοπικούς κι εναλλακτικούς παραγωγούς. Από όποια πλευρά κι αν το δεις, ο "Καλλιανιώτης" αφήνει ένα σημαντικό κενό. Μακάρι να καλυφθεί κάποια στιγμή από ένα αντίστοιχο τοπικό εγχείρημα.

Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.