Έγκριση ψηφίσματος σχετικά με την αναστολή λειτουργίας του καταστήματος των ΕΛΤΑ Μαρμαρίου

εικόνα: Ενεργοί Πολίτες Μαρμαρίου
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εισηγούμενος το ΜΟΝΟ θέμα της ημερήσιας διάταξης, έθεσε υπόψη του Συμβουλίου την απόφαση του Διευθύνοντα Συμβούλου των ΕΛΤΑ Α.Ε. περί αναστολής της συναλλακτικής δραστηριότητας του Ταχυδρομικού Καταστήματος του Μαρμαρίου με την οποία αναστέλλεται η συναλλακτική δραστηριότητα του Ταχυδρομικού Καταστήματος του Μαρμαρίου από 26-3-2019 και μεταφέρεται το αρχείο με την αναλυτική καταγραφή των στοιχείων στο Ταχυδρομικό Κατάστημα της Καρύστου. Η παροχή της ταχυδρομικής εξυπηρέτησης στην περιοχή θα πραγματοποιείται από αγροτικό δρομολόγιο του Ταχυδρομικού Καταστήματος της Καρύστου σύμφωνα με την ανωτέρω απόφαση.

Ο Δήμαρχος με την υπ’ αρ. 3269/26-3-2019 επιστολή του προς τα Ελληνικά Ταχυδρομεία Α.Ε., το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, τον Γενικό Γραμματέα Τηλεπικοινωνιών και τους Βουλευτές Ευβοίας ζήτησε την συνέχιση της λειτουργίας του καταστήματος των ΕΛΤΑ της Τ.Κ. Μαρμαρίου και δήλωσε ότι στεκόμαστε απέναντι και δεν θα επιτρέψουμε να εφαρμοστούν αποφάσεις που υποβαθμίζουν και απομονώνουν τον τόπο μας. Επίσης τόνισε πως ο Δήμος Καρύστου δηλώνει την αντίθεσή του στην αιφνιδιαστική απόφαση να κλείσει το Ταχυδρομικό κατάστημα στο Μαρμάρι και δηλώνει ότι θα προβεί σε όποια πράξη είναι απαραίτητη για να ανακληθεί.

Ο Πρόεδρος έθεσε επίσης υπόψη του Συμβουλίου την με αρ. 20/26-3-2019 απόφαση του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Μαρμαρίου σχετικά με την αναστολή της λειτουργίας του Ταχυδρομικού Καταστήματος του Μαρμαρίου με την οποία το Τοπικό Συμβούλιο διαμαρτύρεται και ζητά την ακύρωση της απόφασης του Διευθύνοντα Συμβούλου των ΕΛΤΑ Α.Ε.

Επιτροπή Κατάληψης του Ταχυδρομικού Καταστήματος του Μαρμαρίου κατέθεσε το παρακάτω Ψήφισμα:

«Οι κάτοικοι του πρώην Δήμου Μαρμαρίου με έδρα το Μαρμάρι αντιστεκόμαστε και δεν δεχόμαστε την αιφνίδια αυταρχική απόφαση της Διοίκησης των ΕΛΤΑ για αναστολή λειτουργίας των ΕΛΤΑ Μαρμαρίου.

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ

Οι κινητοποιήσεις θα σταματήσουν μόνο αν αρθεί η απόφαση αναστολής της Διοίκησης.

Δεν δεχόμαστε να αλλάξουμε την θέση λειτουργίας των ΕΛΤΑ Μαρμαρίου.

Οι πληρωμές θα γίνουν στις 28-3-2019 από το κατάστημα ΕΛΤΑ Μαρμαρίου.

Εάν δεν δικαιωθεί το αίτημά μας θα κλιμακώσουμε με έντονες αντιδράσεις τον αγώνα μας».


Το Δημοτικό Συμβούλιο αφού έλαβε υπόψη την εισήγηση του Προέδρου, τις διατάξεις το αρ. 65 του Ν.3852/2010, μετά από διαλογική συζήτηση, ο μ ό φ ω ν α αποφάσισε την έγκριση του ψηφίσματος που κατέθεσε η Επιτροπή Κατάληψης του Ταχυδρομικού Καταστήματος του Μαρμαρίου όπως εκτέθηκε στο σκεπτικό της παρούσας.

«Διαμαρτυρόμαστε εντονότατα για την αναστολή της λειτουργίας του Ταχυδρομικού Καταστήματος του Μαρμαρίου και την μετακίνηση των υπαλλήλων» καταλήγει η απόφαση.

Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.