Αποτελέσματα εσωκομματικών εκλογών ΔΗΜ.Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας Καρύστου


Πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 13 Μαΐου οι εσωκομματικές εκλογές στην Δημοτική Τοπική Οργάνωση Νέας Δημοκρατίας Καρύστου για την ανάδειξη Προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Καρύστου και των μελών της, του Προέδρου της Νομαρχιακής Οργάνωσης Ευβοίας και των μελών της ,καθώς και η εκλογή των Συνέδρων (αντιπροσώπων).

Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο Καρύστου ΔΡΟΣΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Διοικητικό Συμβούλιο ΔΗΜ.Τ.Ε. Καρύστου
(εκλεγμένοι κατά σειρά σταυρών προτίμησης)

Κορδώνη Θεοδώρα
Πολυχρονίου Πολυχρόνης
Σπύρου Ευάγγελος
Γουλέτας Κωνσταντίνος
Παλυβός Γεώργιος
Ξυπόλητος Δημήτριος
Τσούλης Άγγελος
Παγκάκης Ιωάννης
Τούρλας Χρήστος

Σύνεδροι (αντιπρόσωποι)
(από ΔΗΜ.Τ.Ο Καρύστου)
Δρόσος Κων/νος
Παντελής Νικόλαος

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΙΣΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ (ΔΗΜ.Τ.Ο ) του ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ
ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ, ΟΤΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ, Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΑΠ’ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ -- ΕΧΟΥΜΕ ΡΟΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ, ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ
ΓΙΑΤΙ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜ.Τ.Ο ΚΑΡΥΣΤΟΥ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
15 ΜΑΙΟΥ 2018

Μετά τα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών που διεξήχθησαν την 13/5/2018, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συντοπίτες μου για την ψήφο τους η οποία άγγιξε το ποσοστό του 85% στο Δήμο Κάρυστο για το πρόσωπό μου. Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος για την εμπιστοσύνη, την εκτίμηση και την αναγνώριση αυτή και υπόσχομαι να κάνω όπως πάντα το καλύτερο για ακόμη μια φορά από την θέση του Συνέδρου. 

Ανεξαρτήτου τελικού αποτελέσματος, γενικά πιστεύω ότι δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι αλλά ότι όλοι μαζί θα προχωρήσουμε για το καλό του τόπου και του κόμματος. 

Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ τον φίλο και νυν Πρόεδρο Κ. Κώστα Δρόσο για την εκλογή του και πιστεύω ότι θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο και την ίδια αγωνιστικότητα να προσφέρει το βέλτιστο για την περιοχή και την Ν.Δ.

Τέλος, συγχαίρω την εφορευτική επιτροπή για την άριστη επιτέλεση του έργου της.

Με εκτίμηση
Νίκος Παντελής

Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.