Η συγκέντρωση στη ΔΕΗ έφερε αποτέλεσμα - Καμία διακοπή ρεύματος δεν πραγματοποιήθηκε σήμερα - Νέο κάλεσμα για την Παρασκευή

Σήμερα, Τρίτη 24 Οκτώβρη, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία από φορείς, εργαζόμενους, άνεργους, επαγγελματίες και συνταξιούχους της Καρύστου και του Μαρμαρίου συγκέντρωση διαμαρτυρίας και αποκλεισμός του καταστήματος της ΔΕΗ στην Κάρυστο. Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Καρύστου Λευτέρης Ραβιόλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ισίδωρος Παπαλυμπέρης και Κούλα Βρανά και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Βαγγέλης Κούκουζας.

Η πραγματοποίηση της συγκέντρωσης είχε ως αποτέλεσμα να μη πραγματοποιηθούν διακοπές ρεύματος σήμερα, σε Κάρυστο και Μαρμάρι. Επίσης, με τη σημαντική παρουσία κόσμου αποσπάστηκε η δέσμευση πως δε θα πραγματοποιηθεί καμιά διακοπή ως την Παρασκευή 27 Οκτώβρη. Τη μέρα αυτή θα πραγματοποιηθεί ραντεβού των φορέων με τον προϊστάμενο της περιοχής του ΔΕΔΔΗΕ.

Η σημερινή κινητοποίηση δείχνει πως ακόμη και για τα βασικά αγαθά, όπως το ρεύμα, χρειάζεται αγώνας!

Καταγγέλλουμε στους εργαζόμενους, τους επαγγελματίες και τους συνταξιούχους της περιοχής μας την προσπάθεια μετάθεσης ευθυνών από τη «ΔΕΗ» στο «ΔΕΔΔΗΕ» και αντίστροφα. Η προσπάθεια αυτή δείχνει πως δεν είναι διατεθειμένοι να δεχτούν τα αιτήματά μας.

Γι’ αυτό καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους επαγγελματίες και τους συνταξιούχους να βρίσκονται σε επιφυλακή!

Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 27 Οκτώβρη, 9πμ, έξω από το κατάστημα της ΔΕΗ στην Κάρυστο, την ώρα συνάντησης των φορέων με τη διεύθυνση του ΔΕΔΔΗΕ.

Συνεχίζουμε μέχρι να δικαιωθούν τα αιτήματά μας!

Απαιτούμε:

- Καμιά διακοπή ρεύματος σε λαϊκά νοικοκυριά και μικρούς επαγγελματίες!

- Ρυθμίσεις που να είναι δυνατό να εξυπηρετηθούν για όσους έχουν οφειλές και αδυνατούν να τις αποπληρώσουν!

Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων Καρύστου
Εμπορικός Σύλλογος Καρύστου
Σύνδεσμος Επαγγελματιών & Βιοτεχνών Καρύστου
Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Καρύστου
Σύλλογος Συνταξιούχων Δήμου Καρύστου

Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.