Ενισχύεται και με τρίτο μικροβιολόγο το Γ.Ν. Καρύστου


Τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου ανέλαβε καθήκοντα στο Μικροβιολογικό εργαστήριο του Γενικού Νοσοκομείου – Κ.Υ. Καρύστου, ο νέος ιατρός, ΕΠΙΜ. Β΄ Βιοπαθολογίας, κος Κεχριώτης Μιχαήλ.

Ο κος Κεχριώτης έχει πλούσια εμπειρία στο Εθνικό Σύστημα Υγείας και υπήρξε για χρόνια ιατρός στο «Παναρκαδικό» Νοσοκομείο Τρίπολης. Η προσθήκη του κου Κεχριώτη στο ιατρικό δυναμικό του Νοσοκομείου Καρύστου αποτελεί συνέχεια των προσλήψεων που γίνονται αυτή τη περίοδο στο Νοσοκομείο Καρύστου. 

Η παρουσία του θα επιφέρει την εφημεριακή κάλυψη του Μικροβιολογικού Εργαστηρίου του Νοσοκομείου σε καθημερινή βάση καθώς και θα αναβαθμίσει την ποιότητα και το χρόνο διεκπεραίωσης των εργαστηριακών εξετάσεων. 

Παράλληλα θα ενισχυθεί και η παροχή υπηρεσιών υγείας προς τους κατοίκους των απομακρυσμένων χωριών αφού πλέον θα υπάρχει η δυνατότητα στα κλιμάκια επισκέψεων να συμπεριλαμβάνεται και μικροβιολογικός έλεγχος.

Αξίζει επίσης να υπενθυμίσουμε ότι πριν από περίπου ένα χρόνο το Διόκλειο Νοσοκομείο είχε προσλάβει και μια βιολόγο-βιοχημικό.


Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.