Απόφαση λουκέτου στο κατάστημα της Alpha Bank Καρύστου - Αγωνία για το προσωπικό και τρέχα γύρευε στο Αλιβέρι

Αναστάτωση έχει προκαλέσει η είδηση του επικείμενου λουκέτου του υποκαταστήματος της Alpha Bank Καρύστου στις 14 Μαΐου που εξυπηρετούσε την ευρύτερη περιοχή αλλά και τους καλοκαιρινούς επισκέπτες.

Για τυχόν φυσική παρουσία στο κατάστημα θα πρέπει να τρέχει κανείς μέχρι το...Αλιβέρι! Και φυσικά τίθεται το ζήτημα του τι θα απογίνουν οι εργαζόμενοι στο υποκατάστημα, πολλοί από τους οποίες έχουν οικογένειες.

Ο Γιάννης Μανώλης ανήρτησε στο facebook σχετικά: Το υποκατάστημα Alpha Bank Καρύστου, μετά από αιφνιδιαστική ενημέρωση των υπαλλήλων, κλείνει. Καλώ την δημοτική αρχή Καρύστου ν’ αντιδράσει. Μέσω σύγκλισης έκτακτου ΔΣ και λήψη απόφασης να ξεκαθαρίσει προς όλες τις πλευρές ότι μια τέτοια κίνηση είναι απαράδεκτη και θα έχει συνέπειες. Επιτέλους κύριοι της δημοτικής αρχής συνέλθετε από τον λήθαργο και αντιδράστε στην διαρκής υποβάθμιση του τόπου. Μην ασχολείστε μόνο με την εξυπηρέτηση συμφερόντων συγκεκριμένων επενδυτών!

Ενώ ακολούθησε και δήλωση του επικεφαλής της δημοτικής αντιπολίτευσης, Ζάχου Χατζηνικολή:

ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΊΣΕΙ ΤΟ ΚΑΤΆΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΆΛΦΑ ΤΡΆΠΕΖΑ ΣΤΗΝ ΚΆΡΥΣΤΟ.

Πληροφορηθήκαμε ότι στις 14 Μάη θα κλείσει η  Άλφα Τράπεζα το κατάστημα της Καρύστου και η εξυπηρέτηση θα γίνεται είτε από το Κατάστημα στο Αλιβέρι, είτε στην Χαλκίδα. Και ναι μεν υπάρχουν οι ηλεκτρονικές συναλλαγές, πλην όμως ένα πολύ μεγάλο τμήμα της εξυπηρέτησης των πελατών μπορεί να πραγματοποιηθεί ΜΟΝΟΝ με την αυτοπρόσωπη παρουσία.

Δυστυχώς αυτό εντάσσεται σε μια πρακτική, που εφαρμόζεται τα τελευταία χρόνια και που έχει σαν αποτέλεσμα την σταδιακή απογυμνωση της επαρχίας, τόσο από από δημόσιες υπηρεσίες, αλλά και από πιστωτικά ιδρύματα, ακόμη και ΑΤΜ με σκοπό την περιστολή των δαπανών που και αυτή η περιστολή των δαπανών, είναι αμφίβολο εάν επιτυγχάνεται, αδιαφορώντας, όμως, πλήρως για την τεράστια ταλαιπωρία και έξοδα που προκαλούνται στους πολίτες.

Ο Δήμος Καρύστου έχει 15.000 μόνιμο πληθυσμό και το καλοκαίρι πάνω από 30.000 και στο μέλλον, εάν προσέξουμε και δεν αδιαφορήσουμε, θα αυξηθεί αλματωδώς. 

Θεωρούμε ότι το Δημοτικό συμβούλιο πρέπει άμεσα να αντιδράσει με άμεση απόφαση του και το καλέσαμε, ήδη, για αυτό,δηλαδή την σύγκληση όπως πρέπει άμεσα να αντιδρούμε σε κάθε ενέργεια που θα προκαλεί προβλήματα στην ανάπτυξη του τόπου μας και την εξυπηρέτηση των συ δημοτών μας.
Είναι πολύ μεγάλος σε έκταση και σε πληθυσμό ο Δήμος μας για να αντιμετωπίζεται σαν ένα μικρό και αδιάφορο τόπο. 

Έχει μέλλον, αναμένεται μεγάλη ανάπτυξη κυρίως στον τουριστικό τομέα με ότι συνεπάγεται για τις υπόλοιπες δραστηριότητες και όλες αυτές οι υποδομές πρέπει όχι μόνον να διαφυλαχτούν, αλλά αντιθέτως να αυξηθούν..

Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.