Το ΣΑΟΝΗΣΟΣ θα συνδέσει την Κάρυστο με τις Κυκλάδες σε ένα κουτσό δρομολόγιο

Η ΑΞΙΟΚΕΡΣΑ ΝΑΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ είναι αυτή που συνεχίζει στο διαγωνισμό όσον αφορά τη δρομολογιακή γραμμή 16 και περιλαμβάνει μεταξύ των τεσσάρων δρομολογίων της το ΣΥΡΟΣ-ΤΗΝΟΣ-ΑΝΔΡΟΣ-ΚΑΡΥΣΤΟΣ και επιστροφή. Η σχετική απόφαση αναρτήθηκε σήμερα στη Διαύγεια από το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας και όταν μιλάμε για τη συγκεκριμένη εταιρία αναφερόμαστε φυσικά στην ΣΑΟΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η σύμβαση Αρχικά είναι για ένα χρόνο. Το πλοίο που θα εκτελέσει το δρομολόγιο θα είναι το ΣΑΟΝΗΣΟΣ. Με βάση την απόφαση τα δρομολόγια είναι διάρκειας από 1/11/2020 (λεπτόμερεια αν τώρα έχουμε 19/11) έως 31/10 2021.

Όσο κι αν ο λαός λέει ότι "στην αναβροχιά καλό και το χαλάζι" θα πρέπει να αναρωτηθούμε τι άλλαξε από το καλοκαίρι του 2018 όταν η τότε προς επιδότηση γραμμή ξεκινούσε τρεις φορές από τη Ραφήνα με πρώτο λιμάνι την Κάρυστο και τελευταίο πριν την Αθήνα στην επιστροφή, ενώ τώρα η Κάρυστος θα είναι το τελευταίο λιμάνι ενός μικρού ενδοκυκλαδικού δρομολογίου περίπου δύο φορές την εβδομάδα. Πώς άλλαξε αυτό; Υπήρχε κάποια παρέμβαση; Κι αν ναι, από πού;



Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.