Μεγάλη κινητοποίηση από τον ΣΠΠΕΝΚ για να σωθεί η Νότια Καρυστία


Με την εκπνοή του 2017 ο Σύλλογος για την Προστασία Περιβάλλοντος Νότιας Καρυστίας (ΣΠΠΕΝΚ) πιστός στους καταστατικούς του σκοπούς απαιτεί την τήρηση της νομιμότητας που παραβιάστηκε από την εταιρία ENEL.

Ο ΣΠΠΕΝΚ έχει προσφύγει στο ΣτΕ με σκοπό την ακύρωση των 8 αιολικών σταθμών αυτής της εταιρίας μεσα στην προστατευόμενη περιοχή του βουνού Όχη της Νότιας Καρυστίας, Εύβοιας για λογους προστασίας του περιβάλλοντος.

Ζητούμε την προσυπογραφή σας σε αυτό το κοινό ψήφισμα στο οποίο συμμετέχουν συλλογικότητες και άτομα από όλη την Ελλάδα για να γίνει ανάκληση της άδειας δόμησης που εκδόθηκε από την Πολεοδομία Καρύστου μετά από αίτηση της εταιρίας ENEL παρά την διαταγή του ΣτΕ για προσωρινή διακοπή εργασιών μέχρι οριστικής απόφασης του επί της προσφυγής του ΣΠΠΕΝΚ.

Όποιος θέλει να προσυπογράψει, μπορεί να στείλει μήνυμα στο νikivarela@hotmail.com με το όνομα του, ιδιότητα, τόπος κατοικίας και να δηλώνει ότι "συμφωνώ με το περιεχόμενο της επιστολής διαμαρτυρίας ENEL 2017 και την προσυπογράφω".

Κάθε κομμάτι της Ελληνικής φύσης ανήκει σε όλους μας και έχουμε την υποχρέωση και το δικαίωμα σύμφωνα με το Σύνταγμα των Ελλήνων να το προστατέψουμε.

Καλή Χρονιά σε όλους
Ευχαριστώ
Βασιλική Βαρελά μέλος ΣΠΠΕΝΚ

Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.