Επιστολή διαμαρτυρίας των Επαγγελματιών Καρύστου για το κλείσιμο του καταστήματος της Alpha Bank

ΕΠΙΣΤΟΛH ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΊΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΉ ΚΑΙ OΧΙ ΣΤΟ ΚΛEIΣΙΜΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΉΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ALPHA BANK ΚΑΡΥΣΤΟΥ

ΥΠ’ ΟΨΙΝ : ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ALPHA BANK κου Ψάλτη

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ΕΚΦΡΆΖΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΊΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΊΝΕΙ ΑΝΟΙΚΤΌ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΆΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ALPHA BANK ΚΑΡΥΣΤΟΥ, ΒΟΗΘΏΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΉ ΟΙΚΟΝΟΜΊΑ, ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΤΟΥΣ ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΈΠΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ. Η ΑΠΌΦΑΣΗ ΑΥΤΉ ΦΈΡΝΕΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΉ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΠΌΛΗΣ ΜΑΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΑΛΥΣΙΔΩΤΕΣ ΕΠΙΠΤΏΣΕΙΣ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ. ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΑΚΡΟ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ALPHA BANK ΣΤΗΝ ΚΑΡΥΣΤΟ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΠΆΝΤΑ ΑΡΩΓΟΊ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΕΊ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΌΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΘΑ ΔΙΑΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΑΣ.

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ & ΤΟΥ ΜΑΡΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ


Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  

Βαγγέλης Σπύρου 

ΤΑ ΜΕΛΗ

 Ρόδο Σφυρίδη

Βαγγέλης Κουκουράκης

Αστερία Γκρίφιζα

Ιωάννα Παπαμιχαήλ

Χρήστος Αλαμάνος

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

Γαρυφαλλία Ξυπόλητου

Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.