Μια μέρα μετά τη χθεσινή προσβολή στην Κάρυστο, οι τοπικοί άρχοντες θα έπρεπε να τρώνε σίδερα

Ο κόσμος έχει πλέον στην πλειοψηφία του ξεκάθαρη εικόνα του τι (δεν) έγινε χθες. Το πλοίο δεν ήθελε να μπει μέσα. Επειδή παρακολουθήσαμε όλοι τις προσδέσεις του στο χθεσινό δρομολόγιο, στην Κάρυστο βρήκε τις ιδανικότερες καιρικές συνθήκες.

Έφτασε μέχρι την μπούκα και ξαφνικά έκανε σα μαθητευόμενος οδηγός στο πρώτο μάθημα που παιδεύεται με το "σταμάτα-ξεκίνα" και του σβήνει η μηχανή.

Υπάρχουν και άλλα που θα αναφέρουμε - παρουσιάσουμε στη συνέχεια. Επίσης ρωτήσαμε εγγράφως το Λιμεναρχείο για την επίσημη αιτιολογία που δεν προσέγγισε το πλοίο. Αναμένουμε.

Ωστόσο περιμέναμε ότι αν όχι από χθες το βράδυ, τουλάχιστον σήμερα το πρωί ο Δήμος Καρύστου με το Δήμαρχο μπροστά και την αντιπολίτευση στο πλάι, θα είχαν δυναμική παρουσία.

Εντούτοις ο Δήμαρχος δε μιλά, όπως δε μιλούσε και χθες στο λιμάνι βλέποντας το θέατρο και ο αρχηγός της αντιπολίτευσης αναλώνεται σε πρωτόγνωρες ερωτήσεις σε σχόλια αναρτήσεων.

Αλλά αυτό είναι το πρόβλημα όταν ο Δήμος Καρύστου περιλαμβάνει και άλλες γειτονικές πόλεις. Ήρθε όμως η ώρα να επιλέξουν με ποιους θα πάνε, διότι επί της ουσίας η Κάρυστος τους εκλέγει. Δεν μπορείς να τα έχεις καλά με όλους. Μακάρι να γινόταν.

Το παιχνίδι, στην παρούσα φάση του, θα ολοκληρωθεί σήμερα με το δεύτερο δρομολόγιο λίγο μετά τις 1 το μεσημέρι. Παράλληλα θα διαφανεί αν τελειώσαμε οριστικά και με τη συγκεκριμένη εταιρεία. Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που πράγματι κάνουν πορτοκάλια. 

Να θυμίσουμε ότι η εταιρεία έκανε ένσταση κατά του προηγούμενου αναδόχου λίγο πριν ξεκινήσει δρομολόγια σε αυτή τη γραμμή διεκδικώντας τη γραμμή. Συνεπώς όλες οι αντικειμενικές δυσκολίες, υπαρκτές ή μη, της ήταν γνωστές, τις είχε υπολογίσει και ανέλαβε την ευθύνη να το εκτελέσει.

Οι άνθρωποι που πάλεψαν για το ενδοκυκλαδικό με την Εύβοια και ο κόσμος που το στήριξε, δεν αξίζουν τέτοια υποτίμηση.

Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.