Δήμαρχος Καρύστου: Οι πυρκαγιές που ξέσπασαν τα τελευταία 24ωρα εγείρουν υποψίες εμπρησμού

Την άποψη ότι οι πυρκαγιές που ξέσπασαν τα τελευταία 24ωρα εγείρουν υποψίες εμπρησμού στο Δήμο Καρύστου, εξέφρασε με δήλωσή του ο Δήμαρχος, κ. Ραβιόλος. Αναλυτικά αναφέρει:

Η φωτιά που ξέσπασε αργά τη νύχτα στην ευρύτερη περιοχή του Μαρμαρίου έχει τεθεί υπό έλεγχο. Εκφράζω τη βαθιά μου λύπη για τις καταστροφές που υπέστησαν περιουσίες συμπολιτών μας και θέλω να τους πω, πως ο Δήμος θα σταθεί δίπλα τους για τη γρήγορη αποκατάσταση τους. 

Σαφέστατα οι πυρκαγιές που ξέσπασαν στο δήμο Καρύστου τα τελευταία 24ωρα εγείρουν υποψίες εμπρησμού, για αυτό το λόγο ζήτησα προσωπικά απο τις αρμόδιες αρχές να διερευνηθούν εξονυχιστικά τα αιτία και να αποδωθούν ευθύνες αν υπάρξουν. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και στους εθελοντές μας για τη μάχη που έδωσαν απόψε , στις εναέριες δυνάμεις για την καθοριστική βοήθεια τους , στην Περιφέρεια μας για τη συμβολή και σε όλους όσους πραγματικά βοήθησαν στη δύσκολη αυτή νύχτα για την κατάσβεση της πυρκαγιάς! Ο Δήμος Καρύστου θα συνεχίσει να προστατεύει το φυσικό περιβάλλον και τις περιουσίες των συμπολιτών με αυταπάρνηση. Παραμένουμε σε εγρήγορση και ετοιμότητα και ζητάμε τη συμβολή και την υπευθυνότητα όλων.

Η μάχη απόψε ήταν άνιση αλλά η θέληση όλων μας ήταν καθοριστική! Σας ευχαριστώ ειλικρινά όλους!

Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.