Συλλογή υπογραφών για να μην εγκατασταθούν άλλες ανεμογεννήτριες στη Νότια Εύβοια

Συλλογή υπογραφών με αίτημα-υπόμνημα που αφορά στο να μην εγκατασταθούν ανεμογεννήτριες σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία στην ΝΑ Εύβοια, στο χωριό Ευαγγελισμός (πρώην Δράμεσι) μαζί με το αίτημα για αλλαγή θέσης υποσταθμού κοντά σε αυτό. Να σημειωθεί ότι αφορά και το αρχαιολογικό χώρο της Αρχαμπολης.

Στην αίτηση αυτή γίνεται λόγος για κάποιες συγκεκριμένες ανεμογεννήτριες,  καθώς θα είναι και κοντύτερα από ΒΑ του χωριού καθώς και πλησίον προς την περιοχή του φαραγγιού της Αρχάμπολης. Ένα σημαντικό αρχαιολογικό χώρο , το οποίο επισκέπτονται άνθρωποι από ολο τον κόσμο, που αξίζει να αναδειχτεί ακόμη περισσότερο και αφορά κληρονομιά όχι μόνο για τους κατοίκους της περιοχής  αλλα και όλων των Ελλήνων.

Ο Κων/νος Γουναρόπουλος, στις ακτές του χωριού Ευαγγελισμός προς την Αρχάπολη, αναφέρει ότι υπάρχουν ίχνη από την εποχή του Κατακλυσμού, γεγονός που ενισχύει ακόμη την ιστορική αξία αυτού του χώρου.

Συνεπώς όποιος συμφωνεί με το κείμενο της αίτησης (που υπάρχει παρακάτω) και επιθυμεί να υπογράψει, μπορεί στέλνοντας μήνυμα,  γράφοντας «υπογράφω την αίτηση» μαζί με το ονοματεπώνυμο του ( ιδιότητα, τόπο καταγωγής ή κατοικίας αν θέλει κτλ.) στο email kavodoros@gmail.com  ή στο messenger του προφίλ Κάβο Ντόρο (https://www.facebook.com/kavodoro) δηλ. στις διευθύνσεις που αναφέρονται στο άρθρο που ακολουθεί, στον παρακάτω σύνδεσμο https://kavodoros.blogspot.com/2021/01/blog-post_24.html.

Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.