Αναλαμβάνει καθήκοντα γυναικολόγος στο Διόκλειο Νοσοκομείο Καρύστου

Την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου αναλαμβάνει υπηρεσία στο Νοσοκομείο Καρύστου ο Επιμελητής Β΄ Μαιευτικής – Γυναικολογίας κος Θεόδωρος Φελέκης.

Ο κος Φελέκης είναι ένας νέος επιστήμονας, με εκπαίδευση στη κολποσκόπηση, ο οποίος έχει υπηρετήσει κατά σειρά σε δομές τόσο της Πρωτοβάθμιας (Κέντρο Υγείας Περιστερίου) όσο και Δευτεροβάθμιας Φροντίδας Υγείας (Γενικό Κρατικό Νίκαιας).

Η παρουσία ενός μόνιμου ιατρού αναβαθμίζει ακόμα περισσότερο την λειτουργία του Νοσοκομείου και αποτελεί κίνητρο ανάπτυξης του γυναικολογικού τμήματος. Σε συνδυασμό μάλιστα με τον νέο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό που ήδη υφίσταται στο Νοσοκομείο Καρύστου και αυτόν που είδη έχει δρομολογηθεί, θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την προσπάθεια για την ανάπτυξη Δευτεροβάθμιας Φροντίδας Υγείας όπως και της προληπτικής ιατρικής.

Ο κος Φελέκης εντάχθηκε άμεσα στο πρόγραμμα εφημεριών του Οκτωβρίου και θα πραγματοποιεί εξωτερικό ιατρείο κατόπιν ραντεβού. Οι ενδιαφερόμενες θα πρέπει να καλούν καθημερινά από τις 10:00 μέχρι τις 14:30 στο 22243-50113 & 114

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ

Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.