Για το Διόκλειο Νοσοκομείο Καρύστου

Είμαστε συνηθισμένοι να δημοσιεύουμε ανακοινώσεις του Διόκλειου Νοσοκομείου Καρύστου, οι οποίες πάντα αφορούν μια νέα θετική εξέλιξη για αυτό. Δεν έχουμε όμως αναφερθεί ποτέ στον τρόπο λειτουργίας του.

Του Στρατή Μαζίδη

Χρειάστηκε να μεταβώ στο νοσοκομείο για κάτι έκτακτο. Θα μπορούσαν ενδεχομένως και να μη με εξυπηρετήσουν. Όμως το έκαναν. Και δεν είναι η πρώτη φορά που εξυπηρετείται κόσμος σε κάτι έκτακτο καθώς έχω ακούσει αρκετές ιστορίες από συγγενείς και φίλους. 

Ωστόσο αναμένοντας είχα την ευκαιρία να δω ορισμένα πράγματα και να τα παρατηρήσω προσεκτικά.

Το νοσοκομείο είναι πεντακάθαρο. Λαμποκοπά όπου κι αν κοιτάξεις. Επίσης επικρατεί ησυχία και όχι χάος. Επιπλέον είναι πολύ καλά φροντισμένο με όμορφα χρώματα και καινούριο εξοπλισμό. Αλλά επειδή τη διαφορά την κάνουν οι άνθρωποι, έβλεπα ένα χαμογελαστό και φιλικό προσωπικό, είτε διοικητικό είτε ιατρικό, απέναντι στους ασθενείς.

Η Κάρυστος διαθέτει ένα εξαιρετικό δημόσιο νοσοκομείο. Μπορεί να μην είναι υπερβολή αν ισχυριστούμε πως αν δεν είναι το καλύτερο, είναι μέσα στα πέντε καλύτερα νοσοκομεία της χώρας.

Η διοίκηση των τελευταίων ετών το έχει ανεβάσει πολλά επίπεδα ενώ και το συνολικό προσωπικό δείχνει πως έχει πολύ μεγάλες ικανότητες και δυνατότητες.

Νομίζω πως είναι το καμάρι της πόλης και ειλικρινά σε αυτές τις δύσκολες ημέρες που ζούμε, έχει μεγάλη σημασία να έχεις άμεση πρόσβαση σε αξιοπρεπείς και ποιοτικές δημόσιες παροχές ιατρικής περίθαλψης στον τόπο σου.

Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.