Και γιατί όχι κινηματογραφικά - τηλεοπτικά γυρίσματα στη Νότια Εύβοια;

Δημήτρης Βερούχης
Πριν λίγες ημέρες ο Συλβέστερ Σταλόνε βρέθηκε στη Βουλγαρία για το τρέιλερ της τελευταίας ταινίας του Ράμπο, καθώς μέρος των γυρισμάτων πραγματοποιήθηκε στη γειτονική χώρα. Ο Σταλόνε συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Μπόικο Μπορίσοφ και είχαν μια φιλική αναμέτρηση στο μπρα ντε φερ.

Του Στρατή Μαζίδη

Μερικά χρόνια νωρίτερα η EON είχε πραγματοποιήσει γυρίσματα του 007 σε μια εκπληκτική τοποθεσία στο Μαυροβούνιο. Κι αναρωτήθηκα, γιατί όχι κινηματογραφικά - τηλεοπτικά γυρίσματα και στη Νότια Εύβοια; Ή ακόμη και φωτογραφήσεις. Η περιοχή διαθέτει άπειρες ομορφιές όλο το χρόνο και για όλα τα γούστα. Τοποθεσίες που προσφέρονται για ρομάντζο αλλά ιδανικές διαδρομές για θρίλερ και περιπέτειες.

Φανταστείτε πχ πλάνα με φόντο όπως η εικόνα του Δημήτρη Βερούχη. Και τι δεν έχει η όμορφη περιοχή μας; Φαράγγι; Καταρράκτες; Απόκρημνες τοποθεσίες; Ερημικές και καταπληκτικές παραλίες; Ναυάγια;

Είχαμε γράψει πριν λίγους μήνες ότι θα μπορούσε να δημιουργηθεί ένας φορέας ο οποίος με βοήθεια και χρηματοδότηση από το Δήμο Καρύστου να τρέξει γρήγορα πράγματα, διαδικασίες και να παρακολουθεί πλάνα. Στα πλαίσια αυτά θα μπορούσε να σχεδιαστεί μια ποιοτική παρουσία της περιοχής με βίντεο, φωτογραφίες και πληροφορίες το οποίο να σταλεί κυριολεκτικά παντού. Εντός κι εκτός Ελλάδας. 

Δε λέμε ότι πρόκειται για εύκολη υπόθεση αλλά μια παρουσίαση αντάξια της περιοχής μπορεί να γίνει. Το δίχτυ μπορούμε να το ρίξουμε και ποιος ξέρει; Αν γίνει η αρχή, γιατί να μην υπάρξει και συνέχεια;

Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.