Δεύτερη Συνάντηση Μελέτης και Διάσωσης της Σφυριχτής Γλώσσας

Μέσα στα πλαίσια των εκδηλώσεων της τρίτης GRECO ARTE (Άνεμοι φιλίας και πολιτισμού) θα πραγματοποιηθεί και πάλι στην Ελλάδα η δεύτερη Συνάντηση Μελέτης και Διάσωσης της Σφυριχτής Γλώσσας.

Στην συνάντηση εφέτος για πρώτη φορά θα μετέχουν και οι 5 χώρες της Μεσογείου που χρησιμοποιούν την Σφυριχτή Γλώσσα, Ελλάδα, Γαλλία, Μαρόκο, Ισπανία, Τουρκία. Τα κυριότερα στάδια των εκδηλώσεων που αφορούν την σφυριχτή Γλώσσα είναι: Παρασκευή 21 Ιουνίου 11,00- 14.οο πραγματοποίηση συνεδρίου στο ξενοδοχείο Λούση της Χαλκίδας και το βράδυ στις 20,30 δρώμενα με ήχο και φώς στο Αρχαίο θέατρο της Ερέτριας .

Την Κυριακή 23/6 19 στις 10,30 οι προσκεκλημένου θα επισκεφτούν τα Αντιά για να γίνει ανταλλαγή απόψεων να ανοίξει ένας καλύτερος δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ των χορών και να έχουν μία καλύτερη σύσφιξη των σχέσεων .

Μετά από εισήγηση του Προέδρου Παναγιώτη Τζαναβάρη 22 και 23 Ιουνίου θα είναι στα Αντιά και το Γαλλικό τηλεοπτικό κανάλι France 5 προκειμένου να κάνει μία καταγραφή και να καλύψει αυτή την διεθνή συνάντηση που θα γίνει στην γενέτειρα της Σφυριχτής Γλώσσας που είναι το χωριό Αντιά .
Οι εκδηλώσεις του συνεδρίου και του αρχαίου θεάτρου θα είναι ελεύθερες για το κοινό.

Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.