Δημοσκόπηση από το STAR Κεντρικής Ελλάδας για τη μάχη της Περιφέρειας - Έκπληξη στην πρώτη θέση

Η εταιρία «prorata» παρουσίασε για λογαριασμό του STAR Κεντρικής Ελλάδας, την πρώτη δημοσκόπηση για τους υποψήφιους της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, η οποία πραγματοποιήθηκε στο διάστημα 12-15 Μαρτίου και παρουσιάστηκε από την εκπομπή «Βήμα για όλους».

Όσον αφορά στην πρόθεση ψήφου, οι αναποφάσιστοι φαίνεται προς το παρόν να προπορεύονται, καθώς 1 στους 4 πολίτες δείχνει να μην έχει αποφασίσει ακόμη ποιον θα ψηφίσει (ποσοστό 27%). Ακολουθεί ο πρώην Δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος o οποίος έρχεται πρώτος με 21% και ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Στερεάς Φάνης Σπανός με 20%.

Διαβάζοντας τα ποσοστά των πέντε υποψηφίων που βρίσκονται στις κάρτες (Γκλέτσος, Σπανός, Αναγνωστάκης, Μπατζελή και Μπασδέκης), ο Απόστολος Γκλέτσος έχει μικρό προβάδισμα στους τρεις από τους πέντε νομούς και συγκεκριμένα σε Βοιωτία, Εύβοια και Φθιώτιδα, ενώ αρκετά πιο σημαντικό είναι το προβάδισμα του Φάνη Σπανού στους άλλους δύο και μικρότερους νομούς, Ευρυτανίας και Φωκίδας. Στον τελευταίο νομό πάντως πρέπει να σημειωθεί ότι οι αναποφάσιστοι φτάνουν το 35%, δηλαδή περισσότεροι από έναν στους τρεις δεν έχει ακόμη αποφασίσει τι θα ψηφίσει.

Σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση ο υποψήφιος που υποστηρίζεται από το ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Αναγνωστάκης δεν συγκεντρώνει διψήφιο νούμερο και στην 3η θέση είναι η Κατερίνα Μπατζελή φθάνοντας οριακά στο 10%.


Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.