Η Κάρυστος τιμώμενη περιοχή στη SEA & TOURISM EXPO 2019

Ο Δήμος Καρύστου, το νοτιότερο σημείο της Εύβοιας, είναι φέτος η τιμώμενη περιοχή στη Sea & Tourism Expo – Έκθεση Θαλάσσιος Τουρισμός που διοργανώνεται ταυτόχρονα με τη Boat & Fishing Show 2019.

Δίπλα από τον Ευβοϊκό και τους πανέμορφους Πεταλιούς, απέναντι από τα ανατολικά παράλια της Αττικής, στο νοτιότερο σημείο της Εύβοιας, βρίσκεται η Κάρυστος. Πανέμορφες και πεντακάθαρες παραλίες, ατελείωτες αμμουδιές, πολυσύχναστες πλαζ και ερημικοί κολπίσκοι, σε απόσταση ακτογραμμής περίπου 25 ναυτικών μιλίων, περιμένουν να τα ανακαλύψετε!

Φέτος η Κάρυστος θα έχει την τιμητική της στην έκθεση Sea & Tourism Expo 2019! Από την Παρασκευή 29 έως και την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019, η Κάρυστος δηλώνει το παρών στη μεγαλύτερη Γιορτή της Θάλασσας!

Τα σλόγκαν «…περάστε απέναντι» ή «…αποδράστε σύντομα» που έχει χρησιμοποιήσει στο παρελθόν ο Δήμος Καρύστου και οι φορείς Τουρισμού σε διαφημιστικές καμπάνιες, δηλώνει στοχευμένα την θέση της Καρύστου, αλλά και την μικρή απόσταση από την Αθήνα. Για να ταξιδέψει κάποιος για την Κάρυστο μπορεί να το κάνει με πλοίο, με αμάξι ή το σκάφος του. Στο περίπτερο της Καρύστου, στον τομέα του θαλάσσιου τουρισμού – Sea & Tourism expo, οι εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής και οι επαγγελματίες του τουρισμού της Καρύστου θα παρουσιάσουν τις ομορφιές της περιοχής. Οι ιδανικοί άνθρωποι για να προβάλλουν τις θαλάσσιες δραστηριότητες και το ναυτικό τουρισμό στο νησί τους.

Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.