Νέος Διευθυντής Ορθοπαιδικής στο Νοσοκομείο Καρύστου


Την Τρίτη 12 Μαρτίου 2019 ανέλαβε υπηρεσία στο Γενικό Νοσοκομείο Καρύστου ο νέος Διευθυντής Ε.Σ.Υ. Ορθοπαιδικής, κος Αθανάσιος Αλεξανδρής, ο οποίος έχει πλούσια επιστημονική και ακαδημαϊκή εμπειρία στο χώρο της υγείας. 

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην «Οστεοπόρωση και τα Μεταβολικά Νοσήματα των Οστών», είναι εξειδικευμένος ιατρός στις αθλητικές κακώσεις και κατέχει μεγάλη κλινική εμπειρία στη Ρομποτική Χειρουργική Γόνατος. Έχει κατά σειρά προσφέρει τις υπηρεσίες του στα νοσοκομεία Ασκληπιείο Βούλας, Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων και Γενικό Νοσοκομείο Κύμης Γ. Παπανικολάου. 

Η παρουσία του νέου Διευθυντή θα ενδυναμώσει το χειρουργικό τομέα του Νοσοκομείου και θα διατηρήσει το πολύ υψηλό επίπεδο παροχών και ορθοπαιδικών επεμβάσεων που έχει να επιδείξει το Νοσοκομείο Καρύστου τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα με τη δρομολόγηση αγοράς και λειτουργίας νέου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού (που έχει ήδη ενταχθεί στο τρέχον πρόγραμμα ΕΣΠΑ) όσο και με την επικείμενη λειτουργία του Αξονικού Τομογράφου, το Ορθοπαιδικό ιατρείο θα ενισχυθεί και θα αναβαθμιστεί περαιτέρω. 

Ο κος Αλεξανδρής θα πραγματοποιεί ιατρείο κατόπιν ραντεβού κάθε Πέμπτη (τηλ 22243-50113).

Το γραφείο Διοικητή
Γ.Ν ΚΑΡΥΣΤΟΥ

Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.