Δύο ακόμη ιατροί στο Διόκλειο! Για πρώτη φορά με τρεις χειρουργούς το Νοσοκομείο Καρύστου



Δύο ακόμα ιατροί προστέθηκαν στο δυναμικό του Γενικού Νοσοκομείου Καρύστου το τελευταίο διάστημα. Πρόκειται για τον Επιμελητή Α’ Γενικής Χειρουργικής κο Θεόδωρο Στασινόπουλο και τον Επιμελητή Β’ Ιατρικής Βιοπαθολογίας κο Αλέξανδρο Παπαϊωάννου.

Ο κος Στασινόπουλος είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών όπου απέκτησε και την ειδικότητά του. Έχει πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας σε δομές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Φροντίδας Υγείας και αποτελεί τον τρίτο χειρουργό – για πρώτη φορά – του Νοσοκομείου Καρύστου.

Ο κος Παπαϊωάννου έχει πλούσια εμπειρία σε Μικροβιολογικά Εργαστήρια μεγάλων δευτεροβάθμιων Νοσοκομείων αφού έχει κατά σειρά δουλέψει στο Γ.Ν. Νάουσας, ΑΧΕΠΑ, Γ.Ν. Καβάλας, και Γ.Ν. Βέροιας. Έχει συμμετάσχει σε δεκάδες συνέδρια και σεμινάρια τόσο ως ομιλητής όσο και σαν σύνεδρος.

Η παρουσία και των δύο ιατρών θα αποτελεί ενδυνάμωση της εφημεριακής κάλυψης του Νοσοκομείου και θα συνδράμει στην επιπλέον αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας τόσο προς τους κατοίκους όσο και τους επισκέπτες ολόκληρης της περιοχής.



Το γραφείο Διοικητή
Γ.Ν ΚΑΡΥΣΤΟΥ

Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.