Βράβευση Διακεκριμένων Προσωπικοτήτων της Καρύστου

Ύστερα από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Καρύστου ορίστηκε να καθιερωθεί ως θεσμός και να διοργανώνεται κάθε τρία χρόνια, με σκοπό να προβληθούν και να επιβραβευτούν, ισχυρές και αξιόλογες προσωπικότητες που κατάγονται ή επέλεξαν να ζήσουν στην Καρυστία και έχουν διακριθεί μέσα από την δράση τους σε διάφορους τομείς, όπως την επιστήμη, την τέχνη, τον πολιτισμό, την επιχειρηματικότητα κ.ά.

Τέσσερις συμπολίτες μας αλλά και μία ιστορική οικογένεια του τόπου μας με πλούσια προσφορά στην κοινωνική, οικονομική, πολιτιστική και πνευματική ζωή της περιοχής μας θα βραβεύσει ο Εμπορικός Σύλλογος Καρύστου σε συνεργασία με τον Δήμο Καρύστου και το επιμελητήριο Εύβοιας σε ειδική εκδήλωση που θα λάβει χώρα στην Κάρυστο το Σάββατο 6 Απριλίου 2019 και ώρα 20.30 μ.μ. στο Γιοκάλειο Πνευματικό Ίδρυμα.

Στην εκδήλωση θα βραβευτούν τρεις διαφορετικές κατηγορίες.

α) Τέχνη και Πολιτισμός
Σύντελης Τάσσος (Ζωγράφος)
Ραζής Άγγελος (Ζωγράφος)
Σπυριούνης Κώστας (Ζωγράφος)

β) Επιστήμη – Επιχειρηματικότητα – Κοινωνικό έργο
Μίχας Αναστάσιος (Διοικητής Νοσοκομείου Καρύστου)

γ) Ιστορία του τόπου μας – Ιστορικές οικογένειες της Καρυστίας
Ατμοπλοΐα Τόγια (1785-1982)
Τις βραβεύσεις θα κάνουν ο Δήμαρχος Καρύστου κ. Ελευθέριος Ραβιόλος, η Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας κα. Παρασκευή Αγιοστρατήτη, η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καρύστου κα. Σόνια Ντασίου η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Μαρμαριου κα. Αντωνίου Χάρις και ο Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καρύστου κ. Λυκουρόπουλος Γεώργιος.

Ομιλητές
Κεντρικός ομιλητής Λυκουρόπουλος Γεώργιος.
Θα προλογίσουν:
Ντασίου Σόνια - Μερτζανάκη Μαρία - Αθανασίου Ευαγγελία - Αντωνίου Χάρις

Η πρόεδρος
Ντασίου Σόνια

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.