Λαϊκή Ενότητα Καρυστίας: Όχι στο κλείσιμο του Ταχυδρομείου Μαρμαρίου Ευβοίας

Το κλείσιμο του Ταχυδρομείου Μαρμαρίου από την διοίκηση των Ελληνικών Ταχυδρομείων είναι η υλοποίηση της απόφαςης που προβλέπει το κλείσιμο των 200 καταστημάτων των ΕΛΤΑ, καθώς και την απόλυση των 2500 εργαζομένων σε όλη την Ελλάδα και κυρίως στη νησιωτική χώρα, με ΜΟΝΟ κριτήριο το κέρδος και όχι την Κοινωνική πολιτική, αν και το 90τοις εκατό των ΕΛΤΑ ανήκει στο Ελληνικό Κράτος.(Απόρροια των πολιτικών των Μνημονίων και του Νεοφιλελευθερισμού...).

Το πρωί της 26 Μαρτίου 2019 στις 05.58π.μ. εστάλη η απόφαση της ανάκλησης της συναλλακτικής δραστηριότητας του Ταχδρομικού Καταστήματος Μαρμαρίου Ευβοίας με FAX και μεταφορά των υπηρεσιών στην Κάρυστο αδιαφορώντας πλήρως για την εξυπηρέτηση των κατοίκων του Μαρμαρίου αλλά και των γύρω χωριών του πρώην Δήμου Μαρμαρίου που υπερβαίνουν τα 15.

Άμεση ήταν η αντίδραση των κατοίκων Μαρμαρίου οι οποίοι εξέφρασαν τη αγανάκτησή τους με μια μεγαλειώδη συγκέντρωση απαιτώντας την άμεση ανάκληση της απόφασης και εν συνεχεία κατέλαβαν το Ταχυδρομείο. Η πρόθεση του κόςμου είναι να υπερασπίσει την ποιότητα της ζωής του και την εύρυθμη λειτουργία της κοινωνίας, καθώς και την υπεράσπιση του δικαιώματος των εργαζομένων στην εργασία...!

Ζητάμε, 

1)την άμεση ανάκληση της απαράδεκτης και βλαπτικής για το Μαρμάρι απόφασης του κλεισίματος του Ταχυδρομείου, και
2) να συνεχιστεί και να βελτιωθεί περαιτέρω η λειτουργία του με προσωπικό και με τεχνολογικό εξοπλισμό και εν όψει της επερχόμενης τουριστικής περιόδου.

Λαϊκή Ενότητα Καρυστίας

Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.