Έξαλλοι και με το δίκιο τους οι γονείς της Δ' Τάξης στην Κάρυστο - Μήνες τώρα το τμήμα τους χωρίς δασκάλα

Υπό κατάληψη βρίσκεται το 1ο δημοτικό Σχολείο Καρύστου από γονείς και μαθητές οι οποίοι διαμαρτύρονται για την έλλειψη δασκάλας στην Δ' τάξη.

«Δεν μπορούσαμε να κάνουμε διαφορετικά, κλείσαμε το σχολείο και θα συνεχίσουμε μέχρι να μας απαντήσει κάποιος υπεύθυνος. Προσπαθούμε να βρούμε το δίκιο μας, το σχολείο θα παραμείνει κλειστό μέχρι να έχουμε απάντηση από την διεύθυνση Πρωτοβάθμιας. Μας έχουν τάξει ότι θα έρθει δασκάλα αλλά εμείς δεν έχουμε καμία απάντηση, δεν μας απαντούν στο τηλέφωνο», δήλωσε στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Μάνου Νιφλή η ταμίας του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Μάγδα Ράπτη.

Όπως επισήμανε η κ. Ράπτη, «τα παιδιά πήγαιναν από τάξη σε τάξη, είχαν διαφορετικούς δασκάλους, ένα μπάχαλο. Έχω αναγκαστεί να πάρω δασκάλα στο σπίτι για να καλύψει τα κενά του παιδιού, άλλοι μπορεί να μην έχουν αυτή την δυνατότητα. Είναι κοροϊδία. Ενώ μας είχαν πει ότι θα έρθει καινούριος εκπαιδευτικός, μας λένε ότι ''εσείς έχετε καλυφθεί εσωτερικά, δεν υπάρχει κενό''».

Τα παιδιά έχουν πλέον αρκετά κενά, δεν μπορούν να τα καλύψουν και όλοι γνωρίζουν ότι η Ε' Δημοτικού είναι ιδιαίτερα απαιτητική τάξη. 

Ακούστε το ηχητικό όπου η κ. Ράπτη περιγράφει με λεπτομέρειες τι συμβαίνει εδώ και αρκετό με τη συγκεκριμένη τάξη του σχολείου:

Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.