Το Διόκλειο Νοσοκομείο Καρύστου συνεχίζει σε σίγουρα χέρια - Ανανέωση θητείας και ορκωμοσία του Τάσου Μίχα


Την Παρασκευή 18 Ιανουάριου 2019 στην έδρα της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας στην Λάρισα ορκίστηκε ο Διοικητής του «Διόκλειου» Γενικού Νοσοκομείου Καρύστου Αναστάσιος Μίχας. Αφορά την ανανέωση της θητείας του κου Μίχα η οποία προήλθε κατόπιν αξιολόγησης του έργου του, προκήρυξης της θέσης του και εκ νέου αξιολόγησης της υποψηφιότητάς του.

Την ορκωμοσία έκανε ο Διοικητής της 5ης Υ.Πε. κος Νέστωρας Αντωνίου, ενώ παρευρέθησαν οι υποδιοικητές της Υ.Πε., οι προϊστάμενοι των διευθύνσεων, ο Διοικητής των Διασυνδεόμενων Γ.Ν.Χαλκίδας – Γ.Ν.Καρύστου – Γ.Ν. Κύμης, κος Παναγιώτης Τζαφέρος, η νέα Διοικήτρια του Γ.Ν. Κύμης «Γ. Παπανικολάου» κα Βασιλική Αγγελοπούλου, καθώς και άλλοι Διοικητές Νοσοκομείων της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας.

Ο κ. Μίχας ευχαρίστησε το Υπουργείο Υγείας και την 5η Υγειονομική Περιφέρεια για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, καθώς και την οικογένειά του και το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Καρύστου για την στήριξη που του παρείχαν, χωρίς την οποία δεν θα μπορούσε να υλοποιήσει το μέχρι τώρα έργο του.


Το γραφείο Διοικητή
Γ.Ν ΚΑΡΥΣΤΟΥ & Γ.Ν. ΚΥΜΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΙΧΑΣ

Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.