Υπερσύγχρονο καταφύγιο αδέσποτων ζώων στη νότια Καρυστία!

Ο μεγάλος στόχος και το όραμα του Φιλοζωικού Συλλόγου Καρύστου για ένα μεγάλο και υπερσύγχρονο καταφύγιο αδέσποτων ζώων φαίνεται να παίρνει σάρκα και οστά ως το τέλος του Δεκέμβρη ύστερα απο διαβεβαίωση του δημάρχου Καρύστου.

Τα πρώτα συνεργεία έφτασαν στον χώρο που θα δημιουργηθεί το έργο και ήδη ξεκίνησαν να εργάζονται. Η ολοκλήρωση μόνιμου καταφυγίου που θα στεγάζει, θα προστατεύει, θα διαχειρίζεται ακόμα και θα περιθάλπτει τα αδέσποτα, εκτός απο αναγκαία λύση, είναι επισης μια ευκαιρία αναβάθμισης και προβολής της ευρύτερης περιοχής και φαίνεται πως ο εν λόγω σύλλογος, προτού καν ολοκληρώσει τα δύο χρόνια λειτουργίας του, μέσω αποφαστιστικών αλλά και πρακτικών κινήσεων κατάφερε να αποσπάσει τα απαραίτητα κονδύλλια, να καταθέσει τα σχέδια και να οργανώσει τα πάντα ώστε να ολοκληρωθεί αυτό το αξιόλογο και ευρωπαϊκών προδιαγραφών έργο.

Η οργάνωση αλλά και η υπερπροσπάθεια που καταβάλλει ο φιλοζωικός σύλλογος Καρύστου στο κομμάτι της φροντίδας και διαχείρισης των αδέσποτων ζώων ειναι κάτι παραπάνω απο αξιοθαύμαστη δίνοντας το παράδειγμα αλλά και μαθήματα πολιτισμόυ σε όλους μας.

Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.