Αποκαλυπτικές φωτογραφίες από το Αλιβέρι και του IRINI K - Αυτό είναι το «αποβατικό σχέδιο» που πρέπει να περιμένουμε στη Νότια Εύβοια

ikarystos.gr - Οι φωτογραφίες που ακολουθούν ελήφθησαν σήμερα το πρωί στο Αλιβέρι. Το IRINI K προσέγγισε για να ξεφορτώσει μεγάλα μέρη και πτερύγια ανεμογεννητριών. Το χαμηλό βύθισμα του πλοίου του επιτρέπει να λειτουργεί και ως αποβατικό. Επιπρόσθετα στο Marinetraffic είναι καταχωρημένο ως landing craft όταν οι άλλες "παντόφλες" σε Στύρα και Ερέτρια αναγράφονται ως RoRo και επιβατηγά.

Αυτό που βλέπουμε στις φωτογραφίες είναι μια ισοπεδωμένη έκταση που επιτρέπει τους χειρισμούς των υπό εκφόρτωση εξαρτημάτων των ανεμογεννητριών στην ξηρά. Στην Κάρυστο υπάρχουν δύο τέτοια σημεία. Ένα κοντά στον Μπούρο και ένα στη δυτική παραλία, που ίσως δένει και με την τελευταία πρόβα που έκαναν τα μεγάλα τροχοφόρα στον κεντρικό δρόμο στην είσοδο της πόλης.



Συνεπώς και η χρονική συγκυρία του πρόσφατου διαμοιράσματος του πολυτελούς εντύπου για να δημιουργηθεί μια θετική εικόνα για τα υπό υλοποίηση έργα ασφαλώς προϊδεάζει ότι κοντοζυγώνει η σχεδιαζόμενη άφιξη του αποβατικού πλοίου IRINI K και στην Κάρυστο.

Το πλοίο παραμένει ακόμη στο Αλιβέρι.

Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.