Η ώρα της επόμενης φάσης - Μεγάλα τροχοφόρα έκαναν πρόβες μεταφοράς ανεμογεννητριών στην είσοδο της Καρύστου

ikarystos.gr - Το καλοκαίρι πέρασε και ήρθε η ώρα της επόμενης φάσης των έργων. Το βουνό έχει σκαφτεί και πλησιάζει η ώρα που θα πρέπει να έρθει ο βαρύς εξοπλισμός. Φυσικά είναι ένα ζήτημα το πως θα φτάσει στην περιοχή καθώς όλοι θυμούνται τις δυναμικές αντιδράσεις την περασμένη άνοιξη όταν το ανοικτό πλοίο ΕΙΡΗΝΗ δοκίμασε να προσεγγίσει στο λιμάνι της Καρύστου.

Εν προκείμενου όπως σημειώνουν πολίτες στο διαδίκτυο σήμερα έλαβε χώρα μια πρόβα μεταφοράς εξαρτημάτων ανεμογεννητριών με ένα τεράστιο σε μήκος όχημα σταματημένο μπροστά στο σούπερ μάρκετ Κρητικός κλείνοντας την έξοδο. Μετά από παράπονα, μεταφέρθηκαν στον παρακείμενο δρόμο. 

Επίσης ότι μεγάλα οχήματα σε συνεχή ροή ανέπτυξαν μεγαλύτερη ταχύτητα από ότι άρμοζε στην δυσκολία της κίνησης. Σημειώθηκε αρκετά μεγάλη όχληση τους διερχόμενους οδηγούς καθώς ο δρόμος αυτός είναι η βασική πύλη εισόδου / εξόδου της Καρύστου ενώ μέσα από τις εικόνες διαφαίνεται ότι κατά περιόδους διακόπτετο η κίνηση (τουλάχιστον στη μια κατεύθυνση) για να γίνουν οι μανουβρες.













Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.