Σφραγίζοντας την πηγή υδροληψίας μετά το καλοκαίρι ή αλλιώς βάζοντας γκολ μετά τη λήξη του αγώνα

Πρόσφατα διαβάσαμε ότι σφραγίστηκε το πασά πηγάδι, όπου όλο το προηγούμενο διάστημα προσέγγιζαν υδροφόρες και λόγω του διαμετρήματος του αγωγού μπορούσαν να γεμίζουν γρήγορα, άνετα και φυσικά δωρεάν.

Του Στρατή Μαζίδη

Η παρούσα σελίδα δημοσίευσε τη μαρτυρία κατοίκου σχετικά με τις υδροληψίες στο σημείο αμέσως μόλις την πληροφορήθηκε πριν αρκετές εβδομάδες. Επίσης υπήρξαν, όπως διαβάζουμε, καταγγελίες κατοίκων.

Αναρωτιέμαι όμως...Ποιο το νόημα να σφραγίσεις το σημείο τώρα; Αυτό έπρεπε να είχε γίνει πριν το καλοκαίρι. Τώρα που πέφτουν βροχές και κάθε λίγο περνούν τη χώρα μας διάφορα κύματα κακοκαιρίας, είναι λίγο δύσκολο να πάνε υδροφόρες να τραβήξουν νερό.

Το καλοκαίρι όμως έμειναν σπίτια χωρίς νερό. Άνθρωποι που πληρώνουν τσουχτερά δημοτικά τέλη για αποχέτευση και ύδρευση, στερήθηκαν το ζωτικό αυτό αγαθό για πολλούς λόγους, ένας βασικός εκ των οποίων ότι κάποιοι ανέξοδα και δίχως άδεια το ρουφούσαν όλο από το πασά πηγάδι.

Επίσης ελήφθη απόφαση για επιβολή προστίμων για παράνομες υδροληψίες ενώ υπάρχει παλαιότερη. Ποιος ο λόγος επικαιροποίησης της παλιάς;

Εν ολίγοις η όλη σειρά των γεγονότων είναι σα να πετυχαίνεις γκολ μετά τη λήξη του αγώνα κι ενώ έχει αδειάσει το γήπεδο. Τι εξυπηρετεί;

Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.