Έκτακτη αεροδιακομιδή από το Διόκλειο με ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας στο Θριάσιο Νοσοκομείο - Έπεσε σε κώμα ο τραυματίας

ikarystos.gr - Τα πράγματα εξελίσσονται πολύ σοβαρά για τον αναβάτη της μηχανής που χτύπησε το πρωί στον επαρχιακό δρόμο για Χαλκίδα πριν τα Κάψαλα και εντοπίστηκε από διερχόμενο ταξί, το οποίο σταμάτησε, αποβίβασε τους επιβάτες και μετέφερε τον τραυματία στο Διόκλειο Νοσοκομείο.

Ο οδηγός της μηχανής είναι 38 ετών και κατάγεται από τη Χαλκίδα. Έφτασε στο Διόκλειο σε πολύ άσχημη κατάσταση και αμέσως κινητοποιήθηκε όλο το νοσοκομείο, ακόμη και η Διοίκηση, για να κάνουν ό,τι περνούσε από το χέρι τους.



Ο 38χρονος εκτός από αρκετά σπασίματα (πχ χέρια) φέρει βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να πέσει σε κώμα. Οι ιθύνοντες του Διόκλειου δίχως να χάσουν δευτερόλεπτο έθεσαν σε εφαρμογή το σχέδιο επείγουσας αεροδιακομιδής και ο ασθενής διασωληνωμένος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του Νοσοκομείου Καρύστου στο γήπεδο της πόλης από όπου τον παρέλαβε το ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας και θα μεταφερθεί στο Θριάσιο.

Το Διόκλειο Νοσοκομείο για ακόμη μια φορά λειτούργησε άψογα, δίχως να χάσει χρόνο (που μετρά πάρα πολύ σε αυτές τις περιπτώσεις) παρέχοντας κάθε δυνατή πρώτη φροντίδα στον τραυματία. Ας ελπίσουμε ότι με τη βοήθεια του Θεού θα τα καταφέρει.


Διαβάστε εδώ την αρχική ανάρτηση της είδησης > Σοβαρό ατύχημα με μηχανή μετά τα Κάψαλα και πριν τον κόλπο του Μαρμαρίου - Δεν υπήρχε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.