Σημαντική εξέλιξη - Δίχως άδεια χρήση η άντληση νερού για τις ανάγκες των αιολικών έργων κι ενώ κάτοικοι πλένονται με μπουκάλια στο Νικάσι

ikarystos.gr - Σε ανακοίνωση του Αντιαιολικό Μέτωπο Εύβοιας αποκαλύπτει την απάντηση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Στερεάς Ελλάδας στον ΣΠΠΕΝΚ σχετικά με τη χρήση των υδάτινων πόρων για τα έργα των αιολικών πάρκων:

Η απάντηση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας στον ΣΠΠΕΝΚ σχετικά με άδειες χρήσης νερού μέσα στην περιοχή του Δήμου Καρύστου για τις ανάγκες έργου κατασκευής αιολικών σταθμών εταιρίας ENEL.

Δεν υπαρχουν και δεν έχουν ζητηθεί! Όπως επίσης ενημερώνει τον ΣΠΠΕΝΚ οτι ο Δήμος Καρύστου έχει δικαίωμα να δίνει νερό σε επιχειρήσεις αν του ζητηθεί σύμφωνα με τον εγκεκριμένο κανονισμό δρευσης του Δήμου.

Άρα μπορεί και να το διακόπτει αν υπάρξει ανάγκη. Προς το παρόν κόβει το νερό στα Καλύβια και στο Νικασι. Αφού το νερό δεν επαρκεί προτείνουμε να διακόψει την παροχή νερου στις εταιρίες αιολικών σταθμών!

Θα τολμήσει να το κάνει;

Το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται στις τοπικές αρχές και το πως διαχειριστούν την κατάσταση την ώρα που δημότες οι οποίοι πληρώνουν κάθε χρόνο τα σχετικά τέλη στερούνται το πολύτιμο αγαθό του νερού.







Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.