Ραντεβού στο Σίνε Αύρα! Πανελλήνια πρεμιέρα για την "Επικίνδυνη Αποστολή: Η Πτώση"

Η νέα ταινία του Τομ Κρουζ "Επικίνδυνη Αποστολή: Η Πτώση" θα προβληθεί στο θερινό κινηματογράφο Σίνε Αύρα την Πέμπτη  και την Παρασκευή (20:45 και 23:20) και το Σαββατοκύριακο στη δεύτερη προβολή των 23:00. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως η ταινία κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα την Πέμπτη 30/8 και οι υπεύθυνοι του Σίνε Αύρα εξασφάλισαν την προβολή της καθώς οδεύουμε στο φινάλε της φετινής θερινής κινηματογραφικής περιόδου.

Περίληψη:

Ακόμη και τα πράγματα που κάνεις με τις καλύτερες προθέσεις είναι ικανά να γυρίσουν πίσω και να σε στοιχειώσουν. Όταν μια αποστολή της υπηρεσίας IMF τελειώνει άσχημα, ο κόσμος θα έρθει αντιμέτωπος με ζοφερές συνέπειες. Καθώς ο Ίθαν Χαντ αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας την αρχική του αποστολή πάση θυσία, η CIA αρχίζει να αμφισβητεί την πίστη και τα κίνητρά του. Ο Χαντ βρίσκει τον εαυτό του να αγωνίζεται εναντίον επικίνδυνων εκτελεστών αλλά και πρώην συμμάχων, με τον χρόνο να μετράει αντίστροφα καθώς προσπαθεί να αποτρέψει μια παγκόσμια καταστροφή.

Σκηνοθεσία: Κρίστοφερ Μακουάρι

Πρωταγωνιστούν: Τομ Κρουζ, Άλεκ Μπάλντουιν, Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Σάιμον Πεγκ, Βινγκ Ρέιμς, Μισέλ Μόναγκαν, Χένρι Κάβιλ, Άντζελα Μπάσετ, Βανέσα Κίρμπι

Διάρκεια: 147 λεπτά


Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.