Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση του Νοσοκομείου Καρύστου προς τιμή του ιατρού Αλκιβιάδη Βόσσου

Σύσσωμο το προσωπικό του «Διόκλειου» Νοσοκομείου Καρύστου παραβρέθηκε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν του Διευθυντή του Ορθοπαιδικής, ιατρού Αλκιβιάδη Βόσσου ο οποίος αποχωρεί από το Νοσοκομείο μετά από 21 χρόνια συνεχούς προσφοράς.

Η Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κα Ξυπολητου, ο Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας κος Χατζηπαύλου και ο Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου κος Αναστόπουλος, εξήραν κατά τη διάρκεια των ομιλιών τους τον επαγγελματισμό, το ήθος και την εργατικότητα του κου Βόσσου καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του. Ο Διοικητής του Νοσοκομείου, κος Μίχας τόνισε το σημαντικό ρόλο που έπαιξε ο κος Βόσσος στην αναβάθμιση του Νοσοκομείου και της περιοχής, στην εξάπλωση της φήμης του Νοσοκομείου, στην έναρξη και οργάνωση των χειρουργείων και σε μια κίνηση αναγνώρισης προσέφερε ένα συμβολικό δώρο και μια τιμητική πλακέτα στον αποχωρήσαντα ιατρό.

Κλείνοντας την εκδήλωση, ο κος Βόσσος ευχαρίστησε τον καθένα ξεχωριστά, όλους τους υπαλλήλους του Νοσοκομείου, για τη συνεργασία που είχαν όλα αυτά τα χρόνια και τη στήριξη που του παρείχαν στην αρχή και καθόλη τη διάρκεια της θητείας του στο Γενικό Νοσοκομείο Καρύστου.

Η θέση του κου Βόσσου έχει προκηρυχθεί και το προσεχές διάστημα αναμένεται να αναλάβει υπηρεσία ο νέος Διευθυντής.

Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.