Κιάνου Ριβς στη Σιβηρία για τους μεγάλους και "Αποστολή Μόνα Λίζα" για τους μικρούς στο Σίνε Αύρα

ikarystos.gr - Με δύο προβολές απόψε στις 21:00 και τις 23:00 το Σίνε Αύρα θα προβάλλει την ταινία "Έρωτας στη Σιβηρία" με τον Κιάνου Ριβς ως Λούκας, ένας Αμερικανός έμπορος διαμαντιών, να ταξιδεύει στη Ρωσία για να πουλήσει 12 σπάνια μπλε διαμάντια αμφιλεγόμενης προέλευσης. Καθώς η συμφωνία που είχε κλείσει αρχίζει να καταρρέει, ταξιδεύει στη Σιβηρία για να αναζητήσει τον Ρώσο συνεργάτη του που έχει εξαφανιστεί. Στη μικρή πόλη της Σιβηρίας γνωρίζει την Κάτια (Άνα Ουλάρου), μια Ρωσίδα ιδιοκτήτρια καφέ τη οποία ερωτεύεται παράφορα. Οι δυο τους θα πιαστούν σε μία θανατηφόρα ανταλλαγή πυρών μεταξύ του αγοραστή και της ομοσπονδιακής υπηρεσίας πληροφοριών και θα έρθουν αντιμέτωποι με οριακές καταστάσεις.

Η ταινία θα προβληθεί επίσης τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή στις 23:00

- - -

Όσο για τους μικρούς μας φίλους, τις ίδιες ημέρες στην προβολή των 21:00 θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την ταινία "Λεο ντα Βίντσι: Αποστολή Μόνα Λίζα".

Ο νεαρός Λεονάρντο, ένα ανήσυχο και ευφυές αγόρι, αναζητά μαζί με τον πιστό του φίλο Λορέντζο και την Τζοκόντα, με την οποία είναι ερωτευμένος, έναν κρυμμένο θησαυρό, τον οποίο διεκδικούν κι ένα τσούρμο αδίστακτοι πειρατές.

Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.