"Ξενοδοχείο για Τέρατα 3" και η οσκαρική "Μορφή του Νερού" στο Σίνε Αύρα

Σαββατοκύριακο και μια ακόμη παιδική ταινία στην προβολή των 21:00 από το Σίνε Αύρα. Σήμερα και αύριο οι μικροί μας φίλοι θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν την ταινία:

Ξενοδοχείο για Τέρατα 3 - Ώρα για διακοπές

Η Μέιβις κλείνει οικογενειακό πακέτο διακοπών για τον εργασιομανή πατέρα της, τον οποίο συνοδεύει όλη η τερατοπαρέα σε μια εξωτική κρουαζιέρα στο Τρίγωνο των Βερμούδων. Σ’ αυτήν ο Δράκουλας θα ερωτευτεί παράφορα την καπετάνιο του κρουαζιερόπλοιου Έρικα, αγνοώντας πως είναι δισέγγονη του ορκισμένου κυνηγού τεράτων Έιμπρααμ βαν Χέλσινγκ.

+ + + +


Στις 23:00 θα προβληθεί η "Μορφή του Νερού" που κέρδισε τέσσερα βραβεία Οσκαρ (καλύτερης ταινίας, σκηνοθεσίας, πρωτότυπης μουσικής και οργάνωσης παραγωγής), τη Χρυσή Σφαίρα (σκονηθεσία), το Χρυσό Λέοντα στη Βενετία και ένα BAFTA.


Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Γκιγιέρμο ντελ Τόρο με τους: Σάλι Χόκινς, Ρίτσαρντ Τζένκινς, Μάικλ Σάνον, Οκτάβια Σπένσερ

Σε ένα μυστικό κυβερνητικό εργαστήριο μια μουγκή και μοναχική καθαρίστρια αναπτύσσει μια ιδιαίτερη σχέση με ένα αλλόκοτο αμφίβιο πλάσμα, το οποίο γίνεται αντικείμενο βασανιστικών πειραμάτων.

Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.