Η οσκαρική και πολυβραβευμένη "Οι Τρεις Πινακίδες Έξω από το Έμπινγκ, στο Μιζούρι" και η Ζουγκλοπαρέα αυτό το 3μερο στο Σίνε Αύρα

Η οσκαρική και πολυβραβευμένη "Οι Τρεις Πινακίδες Έξω από το Έμπινγκ, στο Μιζούρι" θα προβληθεί απόψε στις 2100 και στις 2300 και το Σαββατοκύριακο στις 2300 στο Σίνε Αυρα. Νοικιάζοντας τρεις διαφημιστικές πινακίδες στην είσοδο της πόλης, μια μητέρα καταγγέλλει την τοπική αστυνομία, η οποία δεν έχει βρει τον ένοχο για το βιασμό και τη δολοφονία της κόρης της, μέσα από τις ανακοινώσεις που αναρτά. Ένα πολυεπίπεδο σενάριο σύμφωνα με το Χρήστο Μήτση από το Αθηνόραμα, που οδηγεί ένα πικρό μα ταυτόχρονα αισιόδοξο δράμα πάνω σε μια επαρχιακή Αμερική γεμάτη από τη μία σκοτεινές και από την άλλη διασκεδαστικές αντιφάσεις.

Η ταινία κέρδισε όσκαρ Α' Γυναικείου και Β' Ανδρικού ρόλου, τέσσερις Χρυσές Σφαίρες (Καλύτερης Ταινίας, σεναρίου, Α' Γυναικείου και Β' Ανδρικού ρόλου) και πέντε BAFTA (ταινίας, βρετανικής ταινίας, Α' Γυναικείου και Β' Ανδρικού ρόλου, πρωτότυπου σεναρίου).

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Μάρτιν ΜακΝτόνα με τους: Φράνσις Μακ Ντόρμαντ, Σαμ Ρόκγουελ, Γούντι Χάρελσον, Άμπι Κόρνις

+ + +

Η ΖΟΥΓΚΛΟΠΑΡΕΑ
Το Σάββατο και την Κυριακή στις 2100, στο Σίνε Αύρα οι μικροί μας φίλοι θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τη "Ζουγκλοπαρέα". Μια ταινία γεμάτη τρυφερούς χαρακτήρες και δράση έχοντας ως επίκεντρο τη σημασία της φιλίας και της οικογένειας. Ο Μορίς μπορεί να μοιάζει με πιγκουίνο - αλλά βαθιά μέσα του είναι πραγματικός τίγρης! Μαζί με τους φίλους του, θέλει να διατηρήσει την τάξη και τη δικαιοσύνη στη ζούγκλα, όπως έκανε η μητέρα του πριν από αυτόν. Αλλά ο Ίγκορ, το πονηρό κοάλα, με τη βοήθεια του στρατού των ανόητων μπαμπουίνων θέλει να καταστρέψει τη ζούγκλα μια για πάντα.

Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.