Οι ήρωες ψαράδες από τη Ραφήνα και το F/B ΔΗΜΗΤΡΗΣ από τα Νέα Στύρα σώζουν τον κόσμο στις ακτές της Ραφήνας και της Νέας Μάκρης - Απίθανη διάσωση από το SUPER RUNNER

ikarystos.gr - Όσο οι παγιδευμένοι λουόμενοι και όχι μόνο, περιμένουν στις ακτές της Ραφήνας και της Νέας Μάκρης το Λιμενικό Σώμα να τους σώσει, ανέλαβε πάλι η ναυτοσύνη των Ελλήνων να αναλάβει πρωτοβουλίες.

Το ανοικτό οχηματαγωγό ΔΗΜΗΤΡΗΣ που εξυπηρετεί τη γραμμή Αγίας Μαρίνας - Νέων Στύρων έχει σπεύσει στις ακτές της Νέας Μάκρης για να παραλάβει τον κόσμο.

Επίσης δύο ψαράδικα από τη Ραφήνα, τα ΓΙΑΝΝΗΣ και ΓΙΑΝΝΗΣ 1 απέπλευσαν από το λιμάνι της Ραφήνας προς τις γειτονικές ακτές.

Αξίζει ένα μπράβο τόσο στην πλοιοκτησία του ΔΗΜΗΤΡΗΣ, τους ψαράδες και τα πληρώματα που με δυσμενείς καιρικές συνθήκες επιχειρούν στην περιοχή.

Επίσης το SUPER RUNNER ενώ προσέγγιζε στη Ραφήνα με ελάχιστη ταχύτητα εντόπισε στο νερό πέντε ανθρώπους που είχαν βουτήξει στα νερά για να σωθούν. Το πλοίο κατέβασε άμεσα σωστική βάρκα και διέσωσε τα πέντε άτομα.

Πρώτη ανάρτηση: http://www.freepen.gr/2018/07/fb-super-runner.html





Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.