Το Λιμεναρχείο ενοχλείται από τα άλογα και τους αμαξάδες που μας πηγαίνουν βόλτα εδώ και δεκαετίες

ikarystos.gr - Χθες το πρωί γίναμε μάρτυρες της διαμαρτυρίας ενός αμαξά που μιλούσε με κάποιο γνωστό του σημειώνοντας ότι οι άμαξες τελούν υπό διωγμό στην προκυμαία της Καρύστου. Λίγο αργότερα ενημερωθήκαμε από αναγνώστη μας ότι έχουν δεχθεί κλήσεις από το Λιμεναρχείο το οποίο από τότε που σταμάτησε να έρχεται πλοίο στην Κάρυστο, περισσότερο θυμίζει Τμήμα Τροχαίας με αρμοδιότητα ένα δρόμο λίγων εκατοντάδων μέτρων.

Ήδη σημειώθηκαν το πρώτα δυσμενή σχόλια στο διαδίκτυο όπως αυτό της Βίκυς Βαρελά όπου μεταξύ άλλων αναφέρει: "Φαίνεται ότι το Λιμεναρχείο Καρυστου παει γυρεύοντας να τα ακούσει πάλι. Το έργο επισκευής Λιμένος Καρύστου δεν έχει παραληφθεί επίσημα αλλά επιτρέπεται κατά το Λιμεναρχείο το ξεφόρτωμα ανεμογεννητριών".

Αν πραγματικά η αιτιολογία των κλήσεων είναι ότι η προκυμαία αποτελεί πεζόδρομιο, τότε πραγματικά δεν μπορεί να σταθεί σοβαρός σχολιασμός, μόνο το «πράσινα άλογα σε κόκκινα λιβάδια". Ας τα διώξουμε όλα και ας τα σταματήσουμε όλα σε αυτήν την πόλη επιτρέποντας μόνο τα φορτηγά.


Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.