Του έκλεψαν το αυτοκίνητο στην Ηλιούπολη, το βρήκε μέσα στο ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΙΙΙ πριν αποπλεύσει από τα Νέα Στύρα!

Εξιχνιάστηκε μεσημβρινές ώρες χθες η κλοπή Ι.Χ.Ε αυτοκινήτου, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Νέων Στύρων, στον οικείο λιμένα.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης υπηρεσίας τους στον επιβατηγό λιμένα των Νέων Στύρων, τα ανωτέρω στελέχη ενημερώθηκαν από μία γυναίκα και έναν άνδρα ότι κατά την επιβίβασή τους στο Ε/Γ-Ο/Γ ''ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΙΙΙ'' Ν.Π. 12407, το οποίο θα απέπλεε για την Αγία Μαρίνα Αττικής, εντόπισαν σταθμευμένο μέσα στο γκαράζ του, όχημα που προσομοίαζε με όχημα ιδιοκτησίας του άνδρα, το οποίο είχε κλαπεί προ μηνός, από την οικία του, και το οποίο είχε δηλώσει ως κλαπέν ο ίδιος στην Αστυνομική Αρχή Ηλιούπολης Αττικής. 

Μετά από έρευνα που πραγματοποίησαν τα στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., διαπιστώθηκε ότι το όχημα έφερε νόμιμες πινακίδες οι οποίες αντιστοιχούσαν σε έτερο όχημα, σε συνάρτηση με τον αριθμό πλαισίου και ως εκ τούτου, άμεσα από τη Λιμενική Αρχή εντοπίστηκαν οι φερόμενοι ως δράστες οι οποίοι είχαν επιβιβαστεί στο πλοίο.

Διενεργείται προανάκριση από το Α' Λιμενικό Τμήμα των Νέων Στύρων του Λιμεναρχείου Καρύστου, ενώ το Ι.Χ.Ε όχημα πρόκειται να αποδοθεί στο νόμιμο ιδιοκτήτη του.

Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.