Έβγαλαν τον υπουργό από την πρίζα και το κοινό δε σταμάτησε ούτε λεπτό να γελά!

ikarystos.gr - Μια εξαιρετική παράσταση είχαν χθες βράδυ (θα έχουν κι απόψε στις 21:15) την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι έδωσαν το "παρών" (και ήταν πάρα πολλοί) στο κτήμα Μοντοφώλι την παράσταση "Βγαλ'τον υπουργό από την πρίζα" της θεατρικής ομάδας ενηλίκων του Δήμου Καρύστου.

Ειλικρινά δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε κανέναν από το καστ διότι θα είναι αδικία. Η παράσταση μολονότι είχε διάρκεια και ήταν απαιτητική καθώς δεν υπάρχει σημείο στο οποίο να είναι flat, διέθετε ταλαντούχους ηθοποίους οι οποίοι με τις ερμηνείες τους δεν άφησαν το κοινό ούτε μια στιγμή που να μη σκάει από τα γέλια.

Άλλωστε οι ερασιτέχνες, επειδή ακριβώς είναι αυτό που λέει η λέξη, εραστές της τέχνης, αγαπούν αυτό που κάνουν.

Το "Βγαλ'τον υπουργό από την πρίζα" είναι μια κλασική βρετανική θεατρική κωμωδία με μπερδέματα, μπλεξίματα και επιβεβαίωση του νόμου του Μέρφι. 

Φυσικά υπήρχε και το πολιτικό νόημα του έργου όπου στο τέλος οι πολιτικοί βρίσκουν κώδικα συνεννόησης και τη νύφη πληρώνουν οι αθώοι.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ηθοποιούς και τους συντελεστές και αξίζει να προσκληθούν από άλλους δήμους να παίξουν την παράσταση! 

Περιμένουμε με υψηλές προσδοκίες την επόμενη δουλειά τους! 





Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.