Τι συνέβη με το ΠΑΝΟΡΑΜΑ και έμεινε έξω από τους Πεταλιούς

ikarystos.gr - Σύμφωνα με αξιόπιστη πηγή της σελίδας μας προέκυψε βλάβη σε μια ηλεκτρομηχανή με αποτέλεσμα το ΠΑΝΟΡΑΜΑ να ακινητοποιηθεί πρακτικά για περίπου μία ώρα ώστε το πλήρωμα να την αποκαταστήσει. 

Όπως ενημερωθήκαμε το πλοίο αντιμετώπιζε πρόβλημα με μια από τις δύο βασικές του ηλεκτρομηχανές (διαθέτει και μια μικρή τρίτη για το φωτισμό) εδώ και καιρό, το οποίο όμως δεν έχει ακόμη επιλυθεί παρά τις διαρκείς προσπάθειες. Σήμερα και ενώ εκτελούσε το δρομολόγιο των 15:00 από Ραφήνα για Μαρμάρι, προέκυψε θέμα και με τη δεύτερη ηλεκτρομηχανή.

Μαρτυρίες επιβατών που σχολίασαν απευθείας στο αντίστοιχο topic του γνωστού forum nautilia.gr έρχονται να ενισχύσουν συμπληρωματικά:

- Κάποιο προβληματάκι αντιμετωπίζει το πλοίο εδώ και λίγη ώρα. Σταμάτησε για λίγα λεπτά πριν το Μαρμάρι και έσβησαν φώτα - aircondition κτλ , ξαναξεκίνησε και τώρα ξανασταμάτησε. Ενημέρωσαν τους επιβάτες ότι υπήρξε φωτιά;; σε κάποιο πίνακα;; . Κάτι τέτοιο.

- Μάλλον λύθηκε το θέμα (αναφέρθηκε και εμπλοκή από διχτυα στην προπέλα - με επιφύλαξη φυσικά από ότι μου λέει φίλη μου επιβάτισσα) και ξεκίνησε και πάλι.  

- Έπαθε ολικό black out το καράβι ! (Βρίσκομαι μέσα) 

Ας ελπίσουμε ότι το πλοίο δε θα χρειαστεί να διακόψει καθώς βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού. Να σημειώσουμε ότι οι ηλεκτρομηχανές είναι απαραίτητες στα πλοία για τους χειρισμούς και τις κινήσεις μέσα στα λιμάνια.

Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.