Πλατανιστιώτικα 2018 - Το Πρόγραμμα των Εκδηλώσεων

Αγαπητοί συγχωριανοί, φίλοι και φίλες του χωριού, αγαπητά μέλη το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου σας χαιρετά και σας εύχεται καλό καλοκαίρι.

Με μεγάλη χαρά επικοινωνούμε πάλι μαζί σας, προκειμένου να σας ενημερώσουμε για τις καλοκαιρινές μας εκδηλώσεις και να σας προσκαλέσουμε στηρίξετε με τη αθρόα συμμετοχή σας το Σύλλογο.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει όπως παρακάτω:

1. Σάββατο 28 Ιουλίου 2018
RIVER PARTY στο νέο διαμορφωμένο χώρο στον καταρράκτη στο γεφύρι από το πρωί του Σαββάτου μέχρι το πρωί της Κυριακής.

2. Σάββατο 11 Αυγούστου 2018
Θα χορέψουμε και θα διασκεδάσουμε στο πολιτιστικό μας κέντρο με το συγκρότημα του Γιάννη Δήμα στο βιολί και τη Βούλα Λυερού στο τραγούδι.

3. Κυριακή 12 Αυγούστου 2018
Τη διασκέδασή μας αναλαμβάνουν το συγκρότημα του Νεκτάριου Γκάγκωση με την Αννούλα Μώρου στο τραγούδι.

4. Σάββατο 18 Αυγούστου 2018
Δεύτερο RIVER PARTY στον καταρράκτη στο γεφύρι από το πρωί.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι:

α. Την Τετάρτη 8 Αυγούστου και την Πέμπτη 9 Αυγούστου θα γίνουν οι τελευταίες προετοιμασίες στο πολιτιστικό μας κέντρο (καθαριότητες, στήσιμο τραπεζοκαθισμάτων, κλπ). Όποιος θέλει και μπορεί να βοηθήσει ας προσέλθει στις 08:30. Ο Σύλλογος βασίζεται και στηρίζεται στους εθελοντές και όλα τα μέλη του για την προετοιμασία των εκδηλώσεων.

β. Καθ’ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα λειτουργεί έκθεση φωτογραφικού υλικού στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του πολιτιστικού κέντρου.

γ. Όποιος μπορεί και επιθυμεί να προσφέρει κάποιο δώρο για την ενίσχυση της λαχειοφόρου, παρακαλείται να επικοινωνήσει μαζί μας.

δ. Τέλος μπορείτε να μας λέτε τις απόψεις, τα σχόλιά σας και να ενημερώνεστε για τις εκδηλώσεις του Συλλόγου και τις δραστηριότητές μας είτε από την σελίδα μας στο fb: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΣΤΙΩΤΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ ΄΄Η ΓΕΡΑΙΣΤΟΣ΄΄ είτε στο email μας ή στο τηλέφωνο του Συλλόγου.

Αγαπητοί φίλοι και φίλες, η παρουσία σας στις εκδηλώσεις του Συλλόγου είναι σημαντική και μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για την επίτευξη των στόχων του Συλλόγου και για την ανάδειξη, την προβολή και την αναβάθμιση του χωριού μας.

Σας ευχαριστούμε για τη μέχρι τώρα υποστήριξή σας, σας ευχόμαστε να έχετε υγεία και δύναμη και σας περιμένουμε να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα Πλατανιστιώτικα 2018.

Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.